TEM Čatež predstavlja sistem prekidača i priključnica MODUL

article

Modularni sistem prekidača i priključnica MODUL

Osnovni elementi modularnog sistema jesu 1M i 2M moduli. Slično lego kockama, moduli MODUL se sastavljaju veoma lako, što vam omogućava da kreirate konfiguraciju kakvu god želite – kombinovanu horizontalno ili vertikalno. Modularni sistem pruža širok izbor funkcionalnih elemenata u 1M ili 2M: prekidače, tastere, osvetljenje, priključnice, komunikaciju, elektroniku, dekorativne maske i montažne ramove. 

Posebna karakteristika ovog modularnog sistema jeste brza i laka montaža i kasnija zamena elemenata u bilo kom trenutku, bez specijalnih alata i znanja, kao rezultat njegovog univerzalnog montažnog rama.

       Širok izbor maski MODUL – 3 linije dizajna: Line, Soft i PURE
         

MODUL se sastoji od 3 linije dizajna: Line, Soft i Pure, koje predstavljaju moderan, sofisticiran i individualan životni stil. Imate na raspolaganju širok izbor boja, modela i oblika kako biste mogli da promenite izgled svojih prekidača i priključnica tako da oni odgovaraju željenoj atmosferi i raspoloženju.

Različite potrebe, očekivanja i želje će biti zadovoljene uz 3 linije dizajna – prave, elegantne i glatke maske LINE, okrugli oblici i mekane forme dizajna SOFT, a za najzahtevnije korisnike, ekskluzivna i iznenađujuća linija dizajna PURE, napravljena u potpunosti od prirodnih materijala. Staklom, metalnom i drvenom dekorativnom maskom možete još više da obogatite i oživite svoj životni i radni prostor.

Linija dizajna PURE – dekorativne maske od prirodnih materijala
 

 

     

Iz čistoće novorođenog sveta proističe priča o liniji Pure. Dodir prirodnih motiva prepliće se sa sofisticiranim ukusom za linije i forme, pri čemu je protkan nitima najsavremenije tehnologije.

Linija Pure se ističe svojim prirodnim materijalima: metal, drvo i staklo. Njen jedinstveni dizajn joj daje posebnu notu. Ona je upadljiva, a ipak nenametljiva. Emituje senzualnost, sofisticiranost, visoke standarde i, svakako, čistoću.

Univerzalnost MODUL-a
 

Modularni sistem ima obiman izbor elemenata i jednostavan je za instalaciju. Kompleti prekidača mogu biti postavljeni na različite načine i montirani u okrugle i u pravougaone kutije. Jedna velika prednost je takođe plastičan ili metalan montažni ram, pogodan za sva 3 dizajna, koji omogućava jednostavnu montažu i zamenu dekorativnih maski.

      

Funkcionalnost MODUL-a
 

Modul je razvijen za one koji su u stanju da cene pažljivo dizajnirani proizvod. Sistem zauzima manje prostora zato što bilo kakva kombinacija funkcionalnih elemenata može biti montirana unutar iste maske. Pogodan je kako za nove tako i za renovirane zgrade.

Jednostavnost MODUL-a
 

Funkcionalni elementi se lako montiraju unutar montažnog rama. Rešenja „klik-in“, „klik-out“, koja smo razvili za vas, skratiće vreme montaže. Kontakti za povezivanje su veoma pristupačni sa prednje strane.

Sposobnost kombinovanja MODUL-a
 

Modul pruža brojne mogućnosti čak i sa okruglim kutijama. Možete ih kombinovati horizontalno ili vertikalno, pojedinačno ili po grupama. Ista maska može biti postavljena horizontalno ili vertikalno. Metalni montažni okvir sa šrafovima i stegama obezbeđuje izvanrednu stabilnost čak i prilikom grubog korišćenja i pogodan je za svaku dekorativnu masku. Montažni ramovi 2M lako se spajaju u grupe.

Bezbedni i pouzdani prekidači i priključnice MODUL

 

   

 

Dugi vek trajanja prekidača i usaglašenost sa međunarodnim standardima. Prekidač je vrlo pouzdan zahvaljujući srebrnim kontaktima u vidu čivija. Sve priključnice su opremljene sigurnosnim poklopcima koji obezbeđuju zaštitu od strujnog udara.

Jednostavna montaža i jedinstveni raspon iskoristivosti modularnog sistema MODUL

Bez obzira na to da li opremate svoj stan, kancelariju ili radionicu, MODUL je pogodan za životni i radni prostor, kao i za privatne i javne zgrade. On je jedinstven po tome što se prekidači i priključnice mogu montirati gde god je potrebno.

MODUL obezbeđuje rešenja za:

  • zidove od cigle, betona i šuplje zidove,
  • okrugle i pravougaone kutije,
  • sisteme dalekovoda,
  • razvodne table,
  • podne kutije,
  • ravnu montažu,
  • površinsku montažu,
  • IP20, IP44, IP55 i antibakterijsku zaštitu.

DISTRIBUTERI – PRODAJNA MESTA

BEOGRAD:
Elettrico d.o.o
, DžonaKenedija 16, Novi Beograd, tel: +381 11 31 93625
Promont Komerc d.o.o., Bul. Despota Stefana 115, tel: +381 11 27 88 631

NOVI SAD: Promont Komerc d.o.o., Branislava Borote A-1, Novo Naselje, tel: +381 21 66 24 489

      NIŠ: Promont Komerc d.o.o., Dimitrija Tucovića bb,tel: +381 18 42 10 152     


Profil kompanije TEM Čatež d.d., te program instalacionih prekidača i utičnica

pogledajte na našem web portalu IDEALNI DOM

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...