Stolovi za masažu sa autentičnim dizajnom

article

Stolovi za masažu sa autentičnim dizajnom

Stolovi (kreveti) za masažu možda nisu predmet  na koji će posetilac wellness centra prvo obratiti pažnju. Međutim, na našem tržištu postoji jedan izuzetno zanimljiv i jedinstveni program kreveta za masažu domaće proizvodnje pod nazivom MASSIVA luxury spa furniture  koji svojim sofisticiranim dizajnom i neuobičajenom formom zavređuju svaku pažnju.

MASSIVA se bavi dizajnom, proizvodnjom i prodajom luksuznog nameštaja za spa centre, kozmetičke salone i privatne kolekcije. Moderan dizajn, kvalitetni materijali i udobnost su ključni elementi SPA koncepta kolekcije MASSIVA, što se odmah i vidi na njihovim proizvodima.

Kako sami ističu, proces kreiranja i proizvodnje utemeljen je na sinergiji globalnog SPA tržišta i kreativnosti njihovog tima. Jednostavna i jasna idejna rešenja, prirodni elementi i principi izrade, visoki standardi usluge i poštovanje klijenata su imperativ kojim se rukovode.

Kombinujući funkciju i skulptoralni dizajn, inspirativni Massiva stolovi za masažu su apsolutni izbor projektanata enterijera wellness i spa centara, ali i vlasnika hotela, kozmetičkih salona i samih terapeuta. Njihov dizajn se savršeno prilagođava različitim modernim enterijerima.

U svom programu stolova za tretmane lica i tela  MASSIVA SPA kolekcije postoje četiri tipa: NORA, SENA, NEVA i ZEBA.   Specifičnost svih ovih kreveta je u samom pristupu rešavanja, od ideje do realizacije. Tim iz MASSIVA je posvećeno vršila odabir materijala i svaki detalj je dizajniran umećem skulptora. U želji da se izbegne upotreba elektromotora za promenu visine kreveta, oni su, postupajući holistički u traženju rešenja konstruisali specijalan mehanizam koji omogućava podešavanje visine kreveta. Podešavanje je moguće na pet nivoa, od 60 do 90 cm, i svaki ima tačku zaključavanja, čime je obezbeđena stabilna pozicija. Mehanizam je jednostavan za pokretanje, tako da je visinu moguće podesiti brzo i lako.

          Massiva sto za masažu - NORA 

          Massiva sto za masažu - NEVA  Massiva sto za masažu - ZEBA

Osim toga, od drugih se izdvajaju po tome što dušeke prave od memorijske pene, i što umesto eko kože koriste pamučna platna za izradu navlaka. Svaki kupac dobija i više navlaka, dok su dušeci sami po sebi nezavisni to jest mobilni te se mogu koristiti i za šiacu masaže. Ovalna šupljina za lice je koncipirana da pruži maksimalnu udobnost  izbegavajući frontalni pritisak.

Sama konstrukcija stolova iliti kreveta za masažu tela i lica je u potpunosti izrađena od prirodnih materijala, drveta. Konstruktivni delovi su od parene bukovine, a frontalni od prirodnog furnira.

Odabirom nekih od stolova za masažu iz kolekcije MASSIVA je ulaganje u kvalitetnu opremu na obostrano zadovoljstvo korisnika i terapeuta. Svi stolovi su modernih linija sa dozom klasike koja je uvek u modi, a pritom posmatrajući ih iz ugla dizajna imaju notu futurističkog i istovremeno vanvremenskog što će svakako učiniti prostor autentičnim i zanimljivim, neobičnim i originalnim.

 

http://massiva.rs/wp-content/uploads/2016/03/MASSIVA-logo-PNG-4-e1459168400128.png

www.massiva.rs
info@massiva.rs

+381 64 26 24 777

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...