Rujz design - dekorativni okov za nameštaj koji oplemenjuje enterijer

article

 

Ručice, hvataljke, kuke, nosači polica, itd. su mali delovi bez kojih bi nameštaj bio praktično neupotrebljiv. Pored toga što nam olakšava manipulaciju predmetima sa kojima smo svakodnevno u kontaktu, okov za nameštaj može biti veoma zanimljiv dekorativni detalj koji ćete voleti i koji će ulepšati boravak u nekom prostoru. Međutim, ove sitne dekorativne detalje nameštaja jedva možemo da zamislimo na crtežu jednog dizajnera nameštaja ili kako nastaje u odlivnom kalupu tehnologa i na kraju sve dok ne dobije konačni sjaj u ruci bravara.

 

 

Rujz Design nam otkriva kako nastaju savršeni komadi okova za nameštaj ...

 

OD IDEJNOG CRTEŽA DO RUČICE ZA VAŠ NAMEŠTAJ

 

Od prvih koraka koji su napravljeni fokus kompanije Rujz design d.o.o. bio je na razvoj tehnološko-proizvodnog procesa pa ne čudi da, inventivni i kerativni dizajn, ima potvrdu upravo u primenjenom znanju i težnji ka savršenom rezultatu. Digitalni CAD alati u velikoj meri olakšavaju proces razvoja same ideje. Zahvaljujući bliskoj saradnji stručnjaka iz oblasti industrijskog dizajna, arhitekture, mašinstava i hemijske idustrije, Rujz Design ima proizvod koji zadovoljava tržište, a dobar rezultat je podsticajni mehanizam za stalno usavršavanje.  

Posvećenost Rujz Design  tima znači jedan cilj - a to je odgovor na nove zahteve kupaca ali i da nađe adekvatna rešenja za nove trendove i tehničke zahteve iz oblasti dizajna i uređenja enterijera. Uzorci se obrađuju i unapređuju do savršenog rezultata, tako da nema neprijatnih iznenađenja. Uz Strategiju razvoja proizvoda, kompanija ulaže mnogo u samu logistiku i koordinaciju proizvodnje s ciljem da proizvod nosi najbolje od svega - kvalitet i efikasnu distribuciju.

 

 

 

RUJZ GALVANIZACIJA

 

 

Veliki deo dekorativnog okova čine delovi koji su upotrebni a to znači da je korisnik sa njima u direktnom dodiru i manipilaciji. Pored akcenta na savršen izgled i udobnost  Vrlo je bitno da površinski sloj bude prijatan na dodir, zato je posebna pažnja posvećena završnoj obradi.

Dekorativne ručice za nameštaj galvanizuju se u matičnom proizvodnom pogonu u Ljubljani. Pokretanje proizvodne linije za galvanizaciju nastalo je iz potreba same kompanije za obradu predmeta od aluminijuma, gvožđa, mesinga i čelika.  

Sistem prečišćavanja otpadnih voda nastalih prilikom obrade metala čini deo infrastrukture idustrijskog pogona i predstavlja korporativnu strategiju ekološke proizvodnje .

 

 

RUJZ DESIGN PROIZVODI


Iz proizvodnog asortimana, pored dekorativnih elemenata i nosećih sistema za police, ladice, ugradnu kuhinjsku garnituru posebno izdvajamo Program personalizovanih vešalica - Vešalica po mom ukusu koje mogu biti sa ili bez zidne maske, kao i dečije zidne vešalice.

Posebnu pažnju, kada je završna obrada u pitanju, zaslužuju novi programi - CRNI NIKL i BAKAR. Rujz Design nudi i rustični program Vintage sa upečatljivim komadima u završnom sloju i obradi kojim se postiže efekat starog kovanog gvožđa.

 

 

Više o proizvodima Rujz Design možete pogledati u aktuelnim katalozima i na web sajtu:

Katalog RUJZ DESIGN 16

Katalog RUJZ DESIGN - novi proizvodi 2017

Katalog RUJZ DESIGN - nikl / bakar
 

Image result for rujz design logo

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...