Rainmaker tuševi kompanije Hansgrohe - Nova dimenzija vode

article

 

  Novi nadglavni tuševi kompanije Hansgrohe iz asortimana Rainmaker  


Zadivljujući tuš s kišnim mlazom čiji dizajn visokog kvaliteta stvara atmosferu blagostanja: novi asortiman nadglavnih tuševa Rainmaker Select čini tuširanje senzualnim, a kupatilo pretvara u utočište i kutak za relaksaciju.

Ovaj asortiman je naročito privlačan zahvaljujući novoj površini od belog stakla - dragocenog materijala koji proizvod čini atrakcijom i podiže ambijent kupatila na presudno viši nivo. Izbor materijala naglašava jasni govor koncepcije proizvoda: površina od belog stakla i sjajni metal vizuelno dopunjavaju ostale elemente kupatila. Zaobljena površina okružena uskim hromiranim okvirom daje nadglavnim tuševima izgled visokog kvaliteta i čini ih pogodnim za upotrebu u okruženju bilo kog kupatila. Pored toga, tuševi asortimana Rainmaker Select izrađeni su sa zadivljujućom preciznošću. Na primer, više od 200 otvora na staklenoj ploči koja pokriva mlaznicu tuša izrezanih pomoću preciznog lasera. Kompanija Hansgrohe razvila je asortiman Rainmaker Select zajedno sa kompanijom Phoenix Design, svojim dugogodišnjim partnerom za dizajn proizvoda.
 

  Novo iskustvo u tuširanju pod velikim nadglavnim tuševima   

 

Nadglavni tuš Rainmaker Select 460 ima tri vrste mlaza i mlaznicu dugu 46 centimetara koja nudi zasebno zadovoljstvo pri tuširanju. Izdašno prijatna snaga "kišnog mlaza" preliva čitavo telo vodom; "kišni tok" ugađa pružajući osvežavajuću masažu uz pomoć pojedinačnih mlazeva, a snažni i združeni "jedinstveni mlaz" poziva vas na relaksaciju.  

 

 

Rainmaker Select 580 tuš s tri mlaza montira se u ravni zida. Zahvaljujući dužini od 58 centimetara i mlazu vode u slapovima, ovaj tuš nudi iskustvo prirodnog tuširanja.

Čitav asortiman proizvoda može se kombinovati sa skrivenim termostatima. Oni se instaliraju na univerzalni mešač iBox. Postoji nova opcija za instaliranje nadglavnog tuša s jedinstvenim mlazom, kao i stalka ShowerTablet Select 700 : priključak za vodu se ne vidi, a cev između    kontrolne jedinice za tuš i nadglavnog tuša ugrađena je u zid. 

 

   Nadglavni tuševi kompanije Hansgrohe iz asortimana Rainmaker Select  

 

Dostupne dužine tuševa su 460 i 580 milimetara, a imaju i više vrsta mlaza kojim ugađaju svojim korisnicima.

Hansgrohe Rainmaker Select 460 nadglavni tuš s 3 vrste mlaza


Nova površina visokokvalitetnog belog stakla nosača čini ih još atraktivnijim. Uprkos pozamašnim dimenzijama, proizvodi iz asortimana Rainmaker Select elegantno se uklapaju u izgled plafona i čitavog kupatila.

Hansgrohe Rainmaker Select 460 nadglavni tuš s 3 vrste mlaza

 

Proizvodi Rainmaker Select laki su za čišćenje: po prvi put čitava glava tuša može se jednostavno otkačiti, a mlaznica po potrebi skinuti sa glave tuša radi dodatnog čišćenja.

Hansgrohe Rainmaker Select 580 nadglavni tuš s 3 vrste mlaza

 

 

Kod opcije sa izloženim tušem, tuš crevo objedinjuje sve prednosti u jedinstven sistem: stalak ShowerTablet Select 700, nadglavni tuš Rainmaker Select i ručni tuš Raindance.   

 

Hansgrohe Rainmaker Select crevo tuša s 3 mlaza S120

 

 

Stalak ShowerTablet Select 700 po prvi put se može kombinovati sa nadglavnim tušem s jednim mlazom bez izloženog priključka za vodu.Cev koja spaja kontrolnu jedinicu za tuš s nadglavnim tušem ugrađena je u zid.
 

  Hansgrohe Rainmaker Select 460 1 stalak tuša Shower Tablet Select 700 s jednim mlazom

 

 

Kod opcije sa tušem ugrađenim u zid, veliki nadglavni tuš ima i skriveni termostat ShowerSelect koji naglašava staklenu površinu.
 

         Hansgrohe Rainmaker Select 460                            Hansgrohe Rainmaker Select 460  Hansgrohe                      Hansgrohe  Rainmaker Select 580

         funkcija ShowerSelect sa 3 mlaza                            funkcija ShowerSelect sa 1 mlazom                                    nadglavni tuš Shower Select  sa 3 mlaza

 

 

Ovde možete pogledati video o  Hansgrohe Rainmaker Select 460

 

 

 

U okviru međunarodne kompanije Hansgrohe Group, Hansgrohe predstavlja vrhunski brend za elemente kupatila i kuhinja, tuševe i sisteme tuševa, kao i termostatske i vodoinstalaterske tehnologije. Budući da su odneli brojne nagrade širom sveta, proizvodi ovog brenda predstavljaju moderne tehnologije, inovativni dizajn i najviši stepen funkcionalnog kvaliteta. Ovim se objašnjava i uspeh brenda kao lidera na tržištu delova za tuš i jednog od vodećih proizvođača elemenata kupatila i kuhinja. 

Uz izume poput tuš ručice, podesivih vrsta mlazeva, funkcije QuickClean (brzo čišćenje), tehnologija AirPower (ušteda vode pomoću vazduha) i EcoSmart (ekološka ušteda vode), kao i odgovarajuće tehnologije Select (biranje funkcija), Hansgrohe se smatra jednim od vodećih inovatora u međunarodnoj sanitarnoj industriji.        

 

Saznajte više o kompaniji Hansgrohe SE i njenim brendovima Hansgrohe i Axor na stranicama :

 

 

kao i na portalu IdealniDom 

 

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...