Udobne i elegantne garniture na rasklapanje iz salona Isola di Bali

article

Privoleće vas svojim izgledom i komforom

Još uvek smo pomalo skeptični kada je krevet na rasklapanje u pitanju a najveći izazov je bio zadržati udobnost i komoditet kreveta. Ono što će Vas sigurno obradovati a u šta smo se i sami uverili je da celokupan rasklopivi sistem sa dušekom kod mnogih proizvođača veoma poboljšan i što na našem tržištu postoje garniture sa sistemom  rasklapanja koji ne samo što izgledom i materijalima imaju visok stepen estetike nego su upravo njihovi  funkcionalni detalji i karakteristike potvrda dodatnog kvaliteta.

Posetili smo salon Isola di Bali i uverili se u neprikosnovenu udobnost i lep izgled garnitura za sedenje koje imaju i dodatne funkcionalne mogućnosti.

 

Neodoljivi i nezamenjljivi saveznici malih prostora

Rasklopivi sistem kod ležajeva ili garnitura u dnevnoj zoni stanova i domova gde ne postoji gostinjska soba uvek je dobrodošla dodatna funkcija. Ovaj komad nameštaja dvojake funkcije neizostavan je kod garsonjera gde su i dnevna i noćna zona u jednoj prostoriji ali i kod vikendica kada je u nekom trenutku neophodno smestiti više osoba. 

Od garniture za sedenje u dnevnim boravcima koji će stalno ili povremeno biti i spavaće sobe se očekuje da ispuni oba zadatka :

- tokom dana komforan i lep komad koji će kao glavni funkcionalni element nositi vizuelni identitet prostora i

- Udoban krevet za spavanje sa raskolopivim mehanizmom kojim je lako i praktično rukovati.

U salonu Isola di Bali smo videli i isprobali garniture koje su ispunile oba zadatka veoma uspešno.

 

 

Garniture LOTUS - čarobna modularna transformacija

 

 

Savremen dizajn, kvalitetan sunđer i štof kao i konstrukcija koji se proizvode u Italiji čine osnovne aspekte kvaliteta LOTUS garnitura. Međutim ono što ih izdvaja je mogućnost proizvodnje odnosno naručivanja svakog modela dvoseda troseda i ugaone garniture u različitim dimenzijama i sa varijacijama za izbor materijala. Pored mogućnosti modularnog izbora dimenzija garniture, moguć je i odabir modela i dimenzija rasklopive konstrukcije i dušeka.

 

Udobnost i jednostavno rukovanje

 

Specijalni mehanizam sastoji se od rasklopivog ojačanog ramovskog okvira sa ispunom od latofleks letvica ili žice kao potpora dušeku. Ovo je ispuna koje pruža čvrstu podlogu dušeku debljine od 12cm do čak 17cm, koji se koriste i kod kreveta za spavanje, što predstavlja veliku prednost u odnosu na druge modele nameštaja na razvlačenje čiji su dušeci neuporedivo tanji, a samim tim i manje udobni. Dušeci se nude u dva modela dimenzija 190(195)cm širine 120, 140 i 160cm. Rukovanje je vrlo jednostavno, u samo nekoliko poteza, laganim povlačenjem mehanizma i bez pomeranja sunđera naslona i sedećeg dela. Dnevni kauč se tako, bez mnogo manipulacije pretvara u udoban krevet na kome ćete lagano utonuti u san. Uverili smo se da, pored veoma lakog rukovanja, konfora i udobnosti apsolutno ne manjka i da, s obzirom na kvalitet same konstrukcije, LOTUS garniture sasvim sigurno mogu zameniti krevet za spavanje.   

 

 

Ekskluzivni modeli "LOTUS" oduševiće sve ljubitelje italijanskog dizajna, estetike i udobnosti. Poseduje specijalan mehanizam za dušek jednostavan za rukovanje, modularan je pa se može poručiti u verzijama dvoseda, troseda i ugaone garniture.

 

Salon ekskluzivnog nameštaja "Isola di Bali", pored nameštaja i dekorativnih predmeta od plemenitih materijala u duhu egzotike ostrva Bali, svojim kupcima nudi i ove izuzetne garniture.

Garniture možete videti u TC PAŠINO BRDO, Voždovac Bačvanska 2 u Beogradu.  


Više o ovim inzvarednim garniturama možete videti na :

 

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...