Prekidači i utičnice kao završni detalji

article

 

Prostor u kom živimo ili radimo treba da bude ugodan, da pruža sigurnost i da na najpotpuniji način izrazi stil i dobar ukus. Zato je kompanija Schneider Electric kreirala svoj Unica program svim zaljubljenicima lepog i udobnog ambijenta.

Ovaj program ima široku lepezu mehanizama najrazličitijih funkcija koje karakteriše funkcionalnost, estetika i ušteda električne energije. Od običnog prekidača ili utičnice, preko taster i komunikacionih utičnica, ovi detalji oplemeniće vaš prostor i stvoriti idealnu atmosferu. Za vrhunski komfor na raspolaganju su prekidači sa nedeljnim programiranjem, budilnik i meteorološka stanica.

Prozvodi kompanije Schneider Electric, detektor pokreta ili detektor prisustva, štede energiju na mestima gde ona nije non stop neophodna. Detektor aktivira osvetljenje u trenutku kada neko prolazi kroz hodnik ili ulazi u prostoriju koja se ne koristi često. Međutim, poseban akcenat ovog programa je na estetici. Pet različitih linija iz Unica programa dekorativnih ramova će zadovoljiti i najzahtevnije klijente i ujedno ispratiti neki od aktuelnih svetskih trendova.

Paleta Unica Plus donosi mnoštvo pastelnih boja koje će udahnuti vedrinu svakom domu. Unica Quadro, svojim minimalističkim linijama i paletom intezivnih boja ukrasiće moderne prostore. Za ekskluzivnije enterijere predstavljamo Unica Top program dekorativnih ramova od najkvalitetnijih materijala, nekoliko nijansi metala i prirodnog drveta. Najluksuznija linija je Unica Class serija dekorativnih ramova. Ona predstavlja vrhunac spoja tehnoloških dostignuća, dizajnerskih eksperimenata i novog načina upotrebe poznatih materijala - metala, kože, stakla i kamena.

Sada je dostupan i online Mix and Match tool uz koji ćete moći da uklopite boju prekidača uz boju zidova ili tapeta i napravite najbolju kombinaciju. Izaberite neku od ponuđenih tapeta/boja ili unesite svoju i pogledajte koji ram vam se najviše dopada. Tool daje mogućnost čuvanja kombinacija i daje spisak referenci radi jednostavnije kupovine.

Probajte: Mix And Match Tool – izaberite svoj stil

Kontakt:
Schneider Electric Srbija d.o.o.
Vladimira Popovića 38-40, 11070 Novi Beograd

Centar za podršku klijentima:
Za klijente iz Srbije: +381 11 78 50 555
Za klijente iz Crne Gore: +381 11 7850 560
Fax : +381 11 31 21 222
E-mail: podrska.klijentima@schneider-electric.com
Web: www.schneider-electric.rs

Radno vreme : ponedeljak-petak 08:00 – 16:30

U našem Centru za podršku klijentima možete dobiti informacije o:

• našim proizvodima
• cenama
• primeni Schneider Electric proizvoda i proizvodnih linija
• rokovima isporuke
• dostupnosti proizvoda na lageru
• preuzimanju robe
• datumima isporuke

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...