Prednosti konzolne wc šolje u novom kupatilu

article

 

Odluku o tome da li u novo kupatilo da ugradite podnu wc šolju, wc monoblok ili konzolnu wc šolju morate doneti pre renoviranja kupatila. Od te odluke zavisi priprema vodovodnih i kanalizacionih cevi.

Ukoliko se odlučite za ugradnju konzolne wc šolje koja predstavlja najnovije, najmodernije i najhigijenskije rešenje, na startu radova potreban Vam je ugradni vodokotlić. Zahvaljujući ugradnim vodokotlićima koji nam omogućavaju brz i siguran način pričvršćivanja sanitarne opreme za zid, konzolne wc šolje su postale nezaobilazni element svakog novog kupatila.

Najzastupljeniji ugradni vodokotlići na našem tržištu su Geberit, Grohe, Viileroy & Boch, Sanit i TECE. Svaki od proizvođača Vam nudi nekoliko modela i ograničava kasnije sa odabirom tastera za puštanje vode. Svi modeli ugradnih vodokotlića kompatibilni su sa svim modelima konzolnih wc šolja, tako da u tom segmentu nemate ograničenje.

 

 

U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor Villeroy & Boch porcelanskih konzolnih wc šolja. Konzolne wc šolje se prodaju u kompletu sa originalnim sporospuštajućim wc daskama. Takođe, možete pronaći veliki broj akcijskih kompleta  koje podrazumevaju sve što Vam je potrebno za montažu konzolne wc šolje.
 

                


Posebno iz ponude izdvajamo wc šolje sa Direct Flush sistemom ispiranja. Villeroy & Boch je postavio novi standard za higijenu svojim Direct Flush sistemom za ispiranje. Otvoreni obruč koje Villeroy & Boch wc šolje sa Direct Flush sistemom za ispiranje poseduju, učiniće Vaše održavanje izuzetno lakim. Direct Flush sistem za ispiranje podrazumeva ravnomerno raspoređen mlaz vode koji obuhvata i čisti kompletnu površinu wc šolje bez prskanja.

Ukoliko imate mogućnosti, naša preporuka je ugradnja konzolne wc šolje.

 

 

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...