Praktičan i efektan stan od 60 kvadrata

article

 

Ako se pitate kako stan od šezdesetak kvadrata urediti tako da deluje prostrano, a opet vrlo efektno, praktično i moderno, odgovor bi mogao ponuditi ovaj stan smešten u štokholmskom predgrađu Vaningar.
 

S površinom od 61 kvadratnog metra unutar kojih se nalazi spavaća soba, kupatilo, relativno prostrani dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom te slatkim balkončićem, ovaj stan predstavlja odličan način življenja u gradu, gde je funkcionalnost na prvom mestu, a ni estetika nije zanemarena.

 

Praktičan stan od 60 kvadrata - dnevni boravak

 

Odbacujući nepotrebne i suvišne detalje koji zauzimaju preko potreban prostor, u ovom stanu je uspešno spojena funkcionalnost sa jednostavnim dizajnom. Nameštaj redom ravnih jednostavnih linija odlično se slaže sa šarenim jastučićima, upečatljivim tepisima, ukrasnim paravanom i ponekom šarenom slikom.

 

Praktičan stan od 60 kvadrata - jastučići, slike

 

Svaka prostorija je vrlo jednostavno nameštena, sa ponekim detaljem u upadljivoj boji, no najčešći ukras svake prostorije su saksije i vaze s cvećem koje celi stan čine svežim i prozračnim. Cveća ne manjka ni na balkonu koji čini pravu malu oazu iznad užurbane ulice.

 

Praktičan stan od 60 kvadrata - balkon

 

foto: skeppsholmen.se

 

Portal IdealniDom - opremite vaše dnevne sobe, spavaće sobe, kancelarije i radne sobe. Nameštaj, dekorativni predmeti i oprema za dečije sobe, kupatila, kuhinje, trpezarije, bašte i terase, predsoblja.

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...