Pleteni nameštaj iz firme Rattan Sedia

article

 

RATTAN SEDIA d.o.o. danas je među vodećim firmama u delatnosti proizvodnje pletenog nameštaja na teritoriji Evrope. Iza nas su godine iskustva kao i savremene tehnologije, moderan model poslovanja i dizajn vrhunskog kvaliteta. Naš glavni cilj je zadovoljstvo naših klijenata, što nas je tokom godina i plasiralo na vrh proizvođača u Evropi i šire.

 

Konstantnim praćenjem svetskih trendova u ovoj oblasti nastojimo biti inovativni, kreativni i uvek spremni da sa vlastitom proizvodnjom aluminijskih konstrukcija i vlastitom proizvodnjom pletiva možemo udovoljiti svim zahtevima kupaca.

Trenutno naša najnovija ponuda je posebno dizajnirana kolekcija OPLETTI, koja odiše modernim dizajnom i vrhunskim kvalitetom, čak i na prvi pogled. Ceo asortiman se proizvodi u našoj fabrici Rattan Sedia i garantuju kvalitet naših proizvoda. Osim nameštaja iz standardne ponude, posebna je specijalnost salona i izrada nameštaja po porudžbini i tada kupci dobijaju i savete o boji, dizajnu i optimalnom obliku nameštaja, što je dobro za sve vrste objekata u turizmu.
Takođe posedujemo pogon za proizvodnju WPC podova koji se obično ugrađuju na terase, bašte, bazene i slične prostore. Proizvodimo i Pergola tende na daljinsko upravljanje, a nudimo i mogućnost kasnijeg zastakljivanja za zimske bašte.
Bez obzira da li se radi o hotelu, restoranu, kancelarijskim prostorijama, privatnim domaćinstvima ili dr., u našoj širokoj paleti proizvoda i modela, sigurno ćete naći nešto što će odgovarati Vašim potrebama. Takođe vršimo izradu pletenog nameštaja po narudžbi (boja i vrsta pletiva po željama kupca).

Imamo mnoge prednosti u odnosu na naše konkurente:
• Kao proizvođači možemo izraditi Vaše narudžbine u željenim dimenzijama i bojama koje odgovaraju Vašim potrebama.
• Možemo Vas posavetovati o istim, kao i o obliku i stilu nameštaja za Vaš prostor. Naročito smo specijalizovani za izradu nameštaja i opremanje objekata po nacrtu i projektu.

Naši izložbeni saloni postoje i u Španiji (blizu Barselone), Nemačkoj (Keln), Sloveniji (Koper), Hrvatskoj (Zagreb), Austriji (Kindberg). Poslujemo u mnogim zemljama u regionu: Srbija, Crna Gora ,Hrvatska, Makedonija, Slovenija, ali izvozimo i u druge zemlje kao što su: Nemačka, Italija, Francuska, Rusija, Češka, Austrija, Švajcarska, Ukrajina itd.

Od nedavno posluje i naše predstavništvo na teritoriji Srbije. Našu kancelariju i izložbeni prostor naći ćete u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 95a u Beogradu, preko puta Arene. Opremili smo mnoge ugostiteljske objekte, hotele i druge objekte kojima je potreban nameštaj od ratana otporan na vremenske uslove.

Uvek nastojimo da našim kvalitetom i modernim dizajnom ostanemo ispred konkurencije. Svi naši proizvodi atestirani su u “SGS” nemačkom institutu što je dodatna garancija kvaliteta kao i odličnih mehaničkih i hemijskih svojstava.

Takođe radimo u saradnji sa velikim brojem arhitekata i dizajnera i izrađujemo modele po nacrtima i zahtevu.

Lepota dizajna, udobnost i kvalitet misli su vodilje koje nas već godinama vuku napred. Svake godine unapređujemo proizvodnju i proširujemo ponudu, kako novim modelima tako i potpuno novim proizvodima.

Vlastitom proizvodnjom pletenog nameštaja, WPC deking profila i pergola tendi postavili smo se kao vodeća kompanija za opremanje terasa ugostiteljskih objekata i porodičnih kuća.
Usmerili smo se na želje kupaca, pa tako sve naše proizvode možete prilagoditi svojim željama. Dimenzije, boja i kombinacija modela zavisi o Vašim potrebama, a mi ćemo Vam rado pomoći pri izboru sa savetima i iskustvom iz prethodnih projekata.

U našoj ponudi možete izabrati : fotelje, stolice, barske stolice, garniture, stolove, ležaljke, žardinjere, paviljone, dečije programe, pergola tende, WPC decking podove, kao i razne druge modele po porudžbini.

Uz minimalno održavanje naši proizvodi služiće Vam mnogo godina uz postojanost boje, strukturalnu čvrstinu i bez pucanja pletiva. Garancija na rattan proizvode je dve , a na WPC deking profile i pergola tende pet godina.

Sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći proizvode koji najbolje predstavljaju Vas ili Vašu kompaniju , nebitno da li se radi o hotelu, restoranu, kafiću ili vašoj porodičnoj kući.

Za sve dodatne informacije posjetite našu web stranicu: www.rattansedia.com

Kolekciju Rattan Sedia pletenog nameštaja, pergola tendi i WPC podova možete pogledati u Katalogu 2015 Collection

Predstavništva:

RATTAN SEDIA HRVATSKA:
Adresa: 1. Resnik 12, 10000 Zagreb, Hrvatska
Email: rattansedia.hr@gmail.com
Web: www.rattansedia.hr
Tel: +385 (0)91 60 555 34, +385 (0)91 60 555 35, +385 (0)91 60 555 36
Fax: +385 (0)1 29 46 064

RATTAN SEDIA SRBIJA:
Adresa: Prvomajska 43a, 26000 Pančevo, Srbija
Email: rattansedia.serbia@gmail.com
Web: www.rattansedia.com
Tel: +381 (0)63 662 181, +381 (0)69 207 81 92

 

Više o ovim i drugim proizvodima pletenog nameštaja možete pogledati na našem portalu IDEALNI DOM

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...