Plafonski, zidni ili pokretni TV nosači? Koju vrstu nosača za TV upotrebiti u komercijalne i edukativne svrhe?

article


Ukoliko želite da unapredite svoj biznis sa LED ili LCD televizorima koji prikazuju odabrani reklamni, zabavni ili informativni sadržaj Vašoj ciljnoj publici, odabir adekvatnih TV nosača predstavlja jako važnu stavku Vašeg izbora.

TV nosači za flat ekrane poboljšavaju vidljivost i pokretljivost televizora, a samim tim čine prezentaciju Vaše reklamne, zabavne ili informativne poruke još snažnijom. Važno je da pronađete najbolji način da prikažete Vašoj publici vredan sadržaj, bez ometanja vidljivosti - na mestu koje privlači njihovu pažnju.
 TV nosači i podni TV stalci sve više postaju obavezna oprema od koje svaki biznis može profitirati, jer omogućuju prikazivanje multimedijalnog sadržaja sa najbolje pozicije gledanja.

Oni su neizostavan izbor za efektivni marketing i promociju proizvoda i usluga:

  • u poslovnim prostorima,
  • na sajmovima,
  • u izlozima,
  • showroom-ovima,
  • u prodavicama
  • u čekaonicama,
  • u holovima,
  • u izložbenim prostorima,
  • u multimedijalnim i konferencijskim salama…

 

TV nosači su Vam potrebni svuda gde god prolaze i gde se nalaze Vaši potencijalni klijenti i kupci.

Takođe, predstavljaju i nezaobilaznu opremu u edukativnim prostorima (učionice, škole, prezentacione sale …). Pomoću različitih vrsta nosača (plafonski, mobilni, zidni, stoni,podni…) služe da Vaš edukativni materijal predstave na najefikasniji vizuelni način.

 

Kako da znate koji TV nosači odgovaraju određenim vrstama LED/LCD/Plasma televizora?

 

Svi TV nosači poseduju svoje oznake za VESA standard sa kojima su kompatibilni. Uklopite VESA standard Vašeg televizora sa VESA standardom željenog TV držača.
 

Kada koristiti plafonske i zidne TV nosače?

Plafonski i zidni nosači za TV sa nagibom savršeni su za čekaonice, hodnike, restorane i barove… Znači, na svim mestima gde bi televizori trebalo da budu izdignuti (u visini ili iznad nivoa očiju prolaznika) da bi obezbedili optimalnu vidljivost. Takođe, u ovom slučaju Vam ostaje više slobodnog prostora za nameštaj i drugu opremu.

Za još bolje vizuelno iskustvo, postavite nosače za televizor sa nagibom ili rotacijom koji Vam pružaju mogućnost podešavanja ugla gledanja. Tako možete i smanjiti odsjaj dnevnog ili veštačkog svetla.
 


Zidni i plafonski TV nosači često se nalaze na raznim profesionalnim, maloprodajnim i edukativnim dešavanjima, u čekaonicama i ordinacijama, u restoranima, barovima, hotelima i sportskim kompleksima.

 

Pokretni podni TV nosači - Idealno rešenje za promocije, sajmove i druge manifestacije…

 

Pokretni nosači za televizore predstavljaju odličan izbor u holovima, učionicama, amfiteatrima, TV studijima, a pogotovo na sajmovima i konferencijama.

Sve privremene reklamne postavke i kratkoročne promotivne prezentacije imaju ogromne dobiti od podnih TV nosača koji se lako prenose sa jednog mesta na drugo.

Pokretni podni TV nosači (podni stalci za TV) idealni su i za sajmove, seminare i konferencije. Uglavnom poseduju točkiće za lakšu pokretljivost. Na našem tržištu postoje čak i modeli koji obezbeđuju mogućnost montaže dva ili više ekrana istovremeno. Na taj način se dobija sistem televizora koji spojeni daju jedan veliki ekran.

Ukoliko se odlučite za ovo rešenje, najmanje je 3 puta veća verovatnoća da će Vaš potencijalni kupac uočiti Vašu poruku, nego što će uočiti statični znak (baner ili poster).

 

Iskoristite priliku da unapredite Vaš biznis i odaberite Art Support nosače!

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...