Oaza mira i vrhunskog užitka: hidromasažni bazen i u vašem dvorištu

article

Hidromasaža nudi neponovljiv osećaj opuštenosti, ublažava napetost mišića, otklanja stres, podstiče cirkulaciju i poboljšava zdravlje i izgled kože. Zbog ovih i brojnih drugih benefita, hidromasažni tretman nezaobilazan je u svakom spa i wellness centru, a svojim bogatim asortimanom Marconio Wellnes & SPA kompanija ovu jedinstvenuvodenu senzaciju čini dostupnom i u privatnom okruženju.

 

Hidromasažni bazeni

Za one koji svoje okruženje žele da pretvore u istinski centar hedonizma i prepuste se čarima hidromasaže, Marconio Whirlpool SPA kreirao je posebne hidromasažne bazene, a korisnici mogu za privatnu upotrebu mogu da izaberu između dve vrste: skimerski i prelivni.

Marconio Whirlpool SPA hidromasažni bazeni obiluju sa više mesta za sedenje. Svaki deo bazena krasi poseban raspored, kao i vrste mlaznica, pa tako na različitim pozicijama u bazenu možete uživati u različitim masažama, sami ili sa vama dragim osobama.

 

Skimerski hidromasažni bazeni – hedonizam na dohvat ruke

Skimerski hidromasažni bazeni poseduju mlaznice visokog kvaliteta, koje su ugrađene u zidove bazena, a zahvaljujući snažnim grejačima i najsavremenijim sistemom za filtraciju vode obezbeđuju toplu i čistu vodu u svakom trenutku.Pogodni su za dvorište, ali se mogu postaviti i na terasu te učiniti spektakularan doživljaj dostupnim na samo korak od vas.

Specijalno kreiran za hedoniste i sve one koji znaju kako sebi da priušte dašak luksuza u sopstvenom domu, Marconio Wellnes & SPA predstavlja skimerski masažni bazen pod nazivom “Capri”.

Ovaj nesvakidašnji primerak hidromasažnog bazena odlikuje moderan dizajn i prefinjen izgled, a 27vodenih, odnosno 16 vazdušnih mlaznica koje pokreću 3 masažne pumpe i 1 blower čine da ovaj dragulj savremene wellness ponude svojim korisnicima pruža vrhunsko iskustvo relaksacije i uživanja. Opremljen je sa četiri sedalna mesta, a u sam bazen ugrađen je i kontrolor putem kojeg možete manuelno regulisati Ph vode i količinu hlora.

Pogledajte fotografije i uverite se kako hidromasažni bazen “Capri” izgleda u prirodnom okruženju. Obratite pažnju na to kako je jedan običan dvorišni prostor zahvaljujući samo jednom elementu postao oličenje blagostanja i prepuštanja užitku, nezamenljivo mesto za odmor i relaksaciju.

 

 

Simbol prestiža – prelivni hidromasažni bazeni

Prelivni masažni bazeni predviđeni su po svojim performansama za veći broju korisnika, pre svega u objektima javne namene, ali mogu se implementirati i u privatnim uslovima.

Za razliku od skimerskih masažnih bazena, voda u prelivnom bazenu se pri ulasku u bazen preliva preko prelivne rešetke u kompenzacioni sud. Kada korisnici izlaze iz bazena nivo vode u bazenu opada, što senzor indikuje te se voda iz kompenzacionog suda preko grejača I filtera automatski povećava do maksimuma, odnosno ivice bazena.

Marconio Whirlpool SPA predstavlja moćni simbol prestiža, model Sagres“,koji se izdvaja se po spefičnom “SPA-pack”, mestu na kome je smeštena sva tehnika poput masažnih pumpi, kompresora, grejača i filtera. Automatska kontrolna tabla programirana je za nekoliko različitih parametara koji će upravljati funkcijama bazena.

Pogledajte fotografije modela „Sagres“ i vidite kako ovaj prelivni bazen izgleda u realnom okruženju.

Prelivni masažni bazen “Sagres” jedini je u klasi profesionalnih masažnih bazena koje proizvodi Marconio Whirlpool SPA. Po svojim performansama on je u potpunosti pogodan za javne wellness & SPA centre, hotele, apartmane i banje.

Marconio Whirlpool SPA je jedini proizvođač masažnih bazena u našoj zemlji i jedan od samo nekoliko u celoj Evropi kada su u pitanju profesionalni prelivni masažni bazeni što ovu kompaniju čini pravim izborom kada je u pitanju pretvaranje vašeg doma u oazu mira, vrhunskog užitka i opuštanja.

 

Michel D.O.O BEOGRAD - "Marconio Whirlpool SPA"

Ugrinovačka 155, 11080 Zemun, Srbija
Tel: +381 11 316 75 35, +381 11 316 75 37
Fax: +381 11 316 11 33
Web: www.marconio.com
E-mail: marconio@eunet.rs


Za više informacija o kompaniji i proizvodima pogledajte portal

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...