Novi modeli stolica iz Antares kolekcije

article

Za opremanje svih prostorija u domu i poslovnom prostoru iz Antares ponude novih modela stolica izdvajamo stolice Lotus (S) Plastik i Soft PDH.

 

Ono što  Lotus (S) Plastik stolicu čini posebnom jeste njena svedenost u dizajnu. Napravljena od plastičnog otpreska iz jednog dela i hromirane baze odiše lakoćom i elegancijom.

 

Velike prednosti za kupce jesu odabir boja i materijala, kao i varijacije na temu izgleda modela stolice. To znači da možete da birate hromirane sanke ili hromirani ram na 4 noge, tapacirano sedište ili tapacirani naslon, ili… tapacirano sedište i naslon.

                  

Zaista veliki izbor za tako jednostavan model. Mi smo sigurni da za koju god opciju se budete odlučili da nećete pogrešiti, jer radi se o izuzetno kvalitetnoj, udobnoj i zanimljivoj stolici koja može da po Vašoj želji bude poput kameleona u enterijeru, ili da bude akcenat u prostoru-sve zavisi od boje plastičnog otpreska za koji se budete odlučili.

Mane : Toliko izbora oko jednog modela stolice da nećete znati za koji pre da se odlučite, jer svi su podjenako fenomenalni!

 

 

Još jedan od izuzetnih modela iz naše kolekcije je kancelarijska stolica SOFT PDH  u ekskluzivnom dizajnu.

Vanvremenska stolica napravljena od reflektivnog hroma i štofa.  Široka, niska, blago zakrivljena i izrazito moderna, ova stolica odiše komforom, luksuzom i jednostavnošću.

Model uvek možete lično pogledati u Antares izložbenom salonu na Novom Beogradu, u Antifašističke borbe 23đ.

 

Kontakt Beograd:
Novi Beograd 11070, Antifašističke borbe 23Đ, lokal 9
Tel: +381 11 63 03 962
fax: +381 11 31 21 315
mob.tel: +381 63 660 753, +381 62 669 068

Kontakt Senta:
Senta 24400, Pristanišna 1
Tel: +381 24 813 766
fax: +381 24 811 125
mob.tel: +381 63 660 753

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...