Novi klima uređaj iz LG-a

article


Najnovije remek delo kompanije LG dolazi u vidu rezidencijalnog klima uređaja ARTCOOL Stylist Inverter V, dobitnika ovogodišnje iF nagrade za dizajn (2014 iF Product Design Award).

Kao naslednik modela ARTCOOL Gallery koji je lansiran 2001. godine, ARTCOOL Stylist je jedinstvena kvadratna unutrašnja zidna jedinica sa suptilnim LED osvetljenjem i novom trostrukom funkcijom protoka vazduha 3D Soft Airflow, koja obezbeđuje ravnomernu distibuciju vazduha u prostoru a time i veći komfor. Zahvaljujući LG-ovoj revolucionarnoj tehnologiji invertera, ovaj vrhunski model pruža efikasan, skoro nečujni rad kao i veću uštedu energije.

"LG ARTCOOL Stylist uvodi potpuno novu dimenziju u dizajn klima uređaja", kaže Hwan-yong Nho predsednik kompanije LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution. "ARTCOOL Stylist će sigurno impresionirati čak i najprobirljivijeg kupca svojim mogućnostima skoro nečujnog hlađenja i grejanja, energetskom efikasnošću i performansama. Činjenica da izgleda lepo u bilo kojoj prostoriji je njegova najveća odlika".

Nagrađeni LG ARTCOOL Stylist svojim vanvremenskim dizajnom postavlja visoke standarde u oblasti proizvodnje rezidencijalnih klima uređaja. Ovaj novi model klima uređaja savršeno se uklapa u svaki dizajn enterijera - moderan, klasičan ili minimalistički. Mereći samo 121mm dubine, LG ARTCOOL Stylist je 25mm tanji od svog predhodnika i visi nenametljivo na svakom zidu. Smelo redizajnirana zidna jedinica ima prsten sa LED osvetljenjem koji menja boje i ukazuje na status hlađenja ili grejanja, a može se prilagoditi tako da odgovara bilo kojem raspoloženju ili ambijentu.

LG-ijev inovativni rezidencijalni klima uređaj emituje nežno strujanje vazduha istovremeno u tri različita pravca. Ova trostruka funkcija strujanja raspoređuje vazduh ka bočnim stranama i prema podu, pružajući prijatan efekat koji deluje umirujuće i prirodnije od većine klima uređaja koji imaju direktno strujanje vazduha. Štaviše, LG-ijeva revolucionarna tehnologija invertera omogućava ARTCOOL Stylist klima uređaju da radi neverovatno tiho na jačini od 19dB, uz manju potrošnju energije od konvecionalnih, običnih klima koje nisu inverteri.

Za još veći komfor prilikom upotrebe ARTCOOL Stylist dolazi sa jednako atraktivnim daljinskim upravljačem koji poseduje ekran osetljiv na dodir u elegantnom, zaobljenom dizajnu (8,6 cm touch screen displej). Napredni daljinski upravljač omogućava Vam brzo i lako podešavanje klima uređaja, uključujući i boje i jačinu LED osvetljenja. Displej na daljinskom upravljaču takođe prikazuje i korisne informacije kao što su režim rada klime, temperatura i vreme.

LG ARTCOOL Stylist klima uređaj, njegove funkcije, tehničke specifikacije, kao i mesta prodaje u Srbiji možete detaljnije pogledati na www.lg.com/rs

 

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...