Novi izgled Karaburme - „Dunavske terase“

article

 

Gradsko naselje Karaburma, koje se nalazi  na svega desetak minuta od najužeg centra grada, duži niz godina smatrano neatraktivnim radničkim naseljem.
Danas Karaburma ima tendenciju razvoja, sa dobrim komunikacijskim vezama sa važnim gradskim sadržajima i svim delovima grada i sa izgrađenom  infrastrukturom. Posebnu vrednost ovome delu grada daje neposredna blizina Dunava na severu i raskošna Zvezdarska šuma  na jugu.

Na svega tri i po kilometra od Terazija, u zoni koja menja lice Karaburme niču novi komercijalni i stambeni objekti. U oktobru ove godine počela je i izgradnja tržnog centra “Belgrade Plaza” koji će upotpuniti sadržaj tog dela grada.

Poslovno-stambeni kompleks „Dunavske terase“, koji je izgradila kompanija “Aramont“ je jedan od prvih modernih objekata koji je izgrađen kao novo, celovito i moderno zdanje.
U trinaest poslovno-stambenih lamela ukupne neto površine preko 60.000 m2, smešteno je ukupno 628 nekretnina od čega 83 lokala, multifunkcionalni prostor sa zasebnom garažom, velika garaža za 219 vozila i 544 stambene jedinice.

Poslovno-stambeni kompleks „Dunavske terase“, koji je izgradila kompanija “Aramont“

 

Sve stambene jedinice su pažljivo planirane i građene tako da nude veliki izbor u okviru zgrade, sprata, pa čak i tipa stana u okviru slične kvadrature. Stanovi su ugodni, zaštićeni od negativnih uticaja hladnoće, toplote i buke. Kompleks je izveden po savremenim principima koji obezbeđuju energetsku efikasnost u eksploataciji. Ugrađeni su materijali visoke kategorije i kvalitetna oprema.

 

Poslovno-stambeni kompleks „Dunavske terase“, koji je izgradila kompanija “Aramont“


Poslovno-stambeni kompleks “Dunavske terase” će gradskom ambijentu dati posebnu estetsku vrednost i postati najreprezentativnija građevina u ovom delu grada. Na opštini Palilula će se oformiti jedno uređeno gradsko jezgro, koje će pored budućih stanara, okupljati i ostale stanovnike Karaburme i grada Beograda kroz šarolikost ponuđenih sadržaja.

 

Poslovno-stambeni kompleks „Dunavske terase“, koji je izgradila kompanija “Aramont“


Kupovina nekretnine je jedna od najvažnijih odluka u životu. U neposrednom kontaktu sa svakim kupcem prodajni tim Dunavskih terasa se trudi da izađe u susret pojedinačnim željama i zahtevima kupaca.

ARAMONT d.o.o.                                                                                             
Vojvode Micka Krstića 1M, Lamela 9
11000 Beograd, Srbija
Email: prodaja@aramont.com
Web: www.dunavsketerase.rs

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...