Neka počne praznična magija

article

Vreme praznika se bliži, a dekoracija i ukrašavanje enterijera je nezaobilazan pratilac predstojećeg slavlja. Mnogi detalji doprineće da vaš dom odiše raskošnim sjajem, toplinom i tom čarobnom magijom...

                    Mnogi detalji doprineće da vaš dom odiše raskošnim sjajem

Prepustite se mašti i kreativnosti, oplemenite enterijer ukrasnim svetlucavim trakama, svećama, šišarkama, balonima, novogodišnjim sijalicama, zvezdama i pahuljama napravljenim od ukrasnog papira.

              

Nekoliko jelinih grančica, ukrasna mašna, malo ukrasa za jelku, bisera i eto dekoracije za svaki prostor.

               Prepustite se mašti i kreativnosti i oplemenite enterijer Prepustite se mašti i kreativnosti i oplemenite enterijer

Ako imate dovoljno slobodnog prostora u dnevnom boravku ili nekoj drugoj prostoriji gde je možete smestiti izaberite veliku jelku.

               Raskošna jelka ukras vašeg prostora Raskošna jelka ukras vašeg prostora

Ukoliko ima malo prostora, opredelite se za manju jelku, koja neće opterećivati prostor a svakako će izgledati lepo i uneti dah novogodišnje čarolije.

               I mala jelka će izgledati lepo i uneti dah novogodišnje čarolije I mala jelka će izgledati lepo i uneti dah novogodišnje čarolije

Ukrase za dekoraciju birajte tako da se prema boji i dizajnu uklapaju u sam enterijer doma, bilo da prate boje koje već imate u prostoru ili da prave dobar kontrast. Planskim odabirom ukrasa, doprinećete skladnom izgledu prostora, i izbeći šarenilo.

               Planskim odabirom ukrasa, doprinećete skladnom izgledu prostora, i izbeći šarenilo. Planskim odabirom ukrasa, doprinećete skladnom izgledu prostora, i izbeći šarenilo.

Kako vam ne bi dosadili, ukrase možete upotrebiti svake godine u drugoj boji. Ukrase koje ćete staviti na jelku birajte prema boji, ali i prema veličini i obliku. Jelka će otmeno izgledati korišćenjem jedne boje u nekoliko nijansi, ili korišćenjem ukrasa u dve različite boje.

               Ukrase koje ćete staviti na jelku birajte prema boji, ali i prema veličini i obliku Ukrase koje ćete staviti na jelku birajte prema boji, ali i prema veličini i obliku

Što se tiče veličine ukrasa, veće birajte za veliku jelku, a za malu jelku ukrase manjih dimenzija.

              

Ukoliko se odlučite za jednu boju ukrasa, možete kombinovati oblike od kugli do pahulja, srca, zvezdica ili zvončića, ali ukoliko se opredelite za dve boje, lepšem izgledu jelke će doprineti isti oblik svih ukrasa koji su na njoj.  Isto tako možete da izaberete i smele o lude kombinacije, kako boja tako i ukrasa, od standardnih do posve neobičnih.

                

                

Čak i ukrase koji su standardno predviđeni za jelku možete okačiti na prozore ili na plafon i tako dekorisati prostor. Dekorišite sto, komode, postavite ukrase i dekoraciju u uglove sobe, na stolice...

              

                             

Na kraju, dovoljni su i samo mali detalji da se vaš dom pretvori u novogodišnju i božićnu čaroliju!

              

 

Portal IdealniDom - opremite vaše dnevne sobe, spavaće sobe, kancelarije i radne sobe. Nameštaj, dekorativni predmeti i oprema za dečije sobe, kupatila, kuhinje, trpezarije, bašte i terase, predsoblja.

 

Ostali naslovi

article

Kako izabrati boju kupatila

Pravi izbor boja kupatila može nam dati energiju, opustiti nas ili opčiniti svojim sjajem. Različite boje kojima možemo urediti kupatilo služe da izazovu različite osećaje.

Saznaj više...
article

Eco-friendly brvnara

Ukrajinska kompanija "Ryntovt Design" predstavila je svoj najnoviji stambeni projekat, neobično lepa brvnara koja svojim enterijerom "pozdravlja" prirodu.

Saznaj više...
article

Krovni vrtovi

Urbane sredine suočavaju se sa mnogim izazovima vezanim za zdraviji i kvalitetniji život ljudi u gradovima. Sve veća otuđenost i razdvojenost od prirode i prirodnog načina života,...

Saznaj više...