Nadrealna umetnost Tonija Future

article

 

Tony Futura, digitalni umetnik iz Berlina kreira svoju nadrealnu umetnost ismejavajući se materijalizmu i potrošačkoj popkulturi modernog zapadnog načina života.

 

     

 

Njegovi radovi su pametni i zabavni i često nabijeni seksualnim digresijama,a ono što najviše ističe u svojim radovima je to što se popularna kultura i materijalizam sve češće perfidno uvlače u društvo, pa je ono što je nekada bilo moderno ili cenjeno, danas postalo samo još jedna reklama, lice, priča, film, ilustracija u nizu.

 

        

 

Moglo bi se reći, smatra Futura, da je čitav svet prostituisan, samo na različite načine, a kako nema moć da se sa tim pojavama bori globalno, rešenje i jedini način borbe vidi u odličnim ilustracijama koje na mnogo različitih jezika konstatuju istu stvar – materijalizam i populizam moraju da nestanu!

 

            

 

Na njegovom Instagram profilu možete pogledati radove i videti na koji način Tony Futura gleda svet. Njegove vizuelne šale su već dobile brojne sledbenike, a niko nije pošteđen kritike. U galeriji pogledajte neke od njegovih najboljih radova.

 

 

 

Ostali naslovi

article

Kako izabrati boju kupatila

Pravi izbor boja kupatila može nam dati energiju, opustiti nas ili opčiniti svojim sjajem. Različite boje kojima možemo urediti kupatilo služe da izazovu različite osećaje.

Saznaj više...
article

Eco-friendly brvnara

Ukrajinska kompanija "Ryntovt Design" predstavila je svoj najnoviji stambeni projekat, neobično lepa brvnara koja svojim enterijerom "pozdravlja" prirodu.

Saznaj više...
article

Krovni vrtovi

Urbane sredine suočavaju se sa mnogim izazovima vezanim za zdraviji i kvalitetniji život ljudi u gradovima. Sve veća otuđenost i razdvojenost od prirode i prirodnog načina života,...

Saznaj više...