MONDO salon keramike

article

 

Kupatilo nije mesto gde provodite najviše vremena, ali je svakako mesto koje bi pre svega trebalo da bude Vaša intimna oaza mira i opuštanja, i vreme koje ćete posvetiti samo sebi.

Stoga, vrlo je važan izbor opreme, boja i pločica koji utiču na sam subjektivni osećaj i doživljaj prostora kupatila, pa samim tim i na Vaše raspoloženje dok provodite vreme u njemu. Takođe, verovatno svi vole da kupatilo uvek izgleda posebno, čisto i da odražava stil korisnika. Uz malo truda, dobrih stručnih saveta i dobrog odabira opreme možete od kupatila stvoriti mesto luksuza i udobnosti u kojem možete doživeti sva uživanja.

                   

Prilikom planiranja i renoviranja kupatila i kuhinja neophodno je između ostalog, imati prave informacije o brendovima koji se bave proizvodnjom i opremanjem. Kod nas je bogata ponuda brendova i salona u kojima možete kupiti sve što Vam treba za Vaš prostor, a mi za Vas izdvajamo neke od njih koji će sigurno zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Mondo keramika je salon keramike i prateće opreme za kupatila sa sedištem na Paliluli, Beograd. Nastao je kao spoj višegodišnjeg iskustva osnivača u ovoj oblasti i izuzetno dobre podrške predstavnika brendova koje zastupaju.

Koncept Mondo salona keramike i opremanja zasnovan je na ideji da se na jednom mestu ponudi odličan i kvalitetan izbor keramike i opreme odabranih brendova. 

Jedan od glavnih razloga zašto da dođete u Mondo salon je što će Vam oni ponuditi najbolje iz programa MARAZZI - jednog od svetskih lidera u proizvodnji keramike. Asortiman proizveden u Italiji, Španiji i Rusiji je široka lepeza keramičkih pločica, granitne keramike i staklenih mozaika koji će ulepšati Vaša kupatila, kuhinje, dnevne sobe i terase.

         

Osnovno u ponudi su keramičke pločice i granitna keramika za oblaganje zidova, podova svih prostora u stambenim i poslovnim objektima. U njihovom asortimanu proizvoda nalazi se kompletan materijal za keramičare,koji svojim kvalitetom prati svetske standarde i zadovoljava najviše kriterijume.

Salon kupatila Mondo ima sve što vam je potrebno - keramičke pločice i granitnu keramiku najboljeg kvaliteta, najpoznatijih proizvođača širokog izbora boja, površinskih obrada i formata. U salonu možete kupiti keramiku, sanitarije, tuš kabine i kade i baterije, kvalitetne lepkove i fug mase istaknutih svetskih proizvođača.

U dosadašnjem poslovanju su se istakli visokim kvalitetom proizvoda, širokim asortimanom pristupačnim cenama i efikasnim rokovima isporuke kao i brzom i ljubaznom uslugom što je dovoljan argument za zadovoljnog klijenta.

Zahvaljujući stručnosti osoblja i višegodišnjem iskustvu uvek možete dobiti korisne informacije o proizvodima i uređenju kupatila.

Mondo salon u ponudi ima širok asortiman istaknutih brendova: Marazzi, Marazzi Espana, Mapei, Hatria, Hansgrohe, Huppe, Kolpa-san, Herz, Ceresit, Geberit, Pozzi – Ginori, Keramika Kanjiža, Zorka keramika, Rosan, Pino art…

 

Kontakt:

Mondo Keramika d.o.o.
Cvijićeva 3, Palilula, Beograd
Tel.: 011/208-3336, 063/101-8497
Web: www.mondokeramika.com
Mail: mondobeograd@gmail.com

Radno vreme: 
radnim danima: 09h00 - 19h30
subotom: 09h00 - 15h00

 

Tekst: Nataša Jocev, dia

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...