Moć wellnessa – pripremite se da se osećate bolje!

article

 

Za one koji znaju kako da uživaju, wellness centri su nezamenljivi izvor hedonizma, dok drugi na wellness centre gledaju kao na izvor zdravlja i vitalnosti. Kako god ga doživljavali, wellness predstavlja karakterističan način života u kojem je akcenat na ravnoteži – skladu fizičkog i mentalnog zdravlja. O benefitima wellnessa znali su još i stari Rimljani, a danas prepuštanje blagodetima termomineralnih voda i wellness okruženja ne predstavlja obavezno luksuz, ono je svojevrsna briga za obnavljanje sopstvenog uma, duha i tela.


Boravak u wellness i SPA centrima sveukupno poboljšava imuni sistem, a posebno su primećeni efekti podsticanja cirkulacije, povećanje energije, regeneracije kože, uklanjanje mestimičnih bolova, redukcija stresa, relaksacija i sveopšti boljitak zdravstvenog stanja.

Kutak za uživanje možete pronaći u nekom od specijalizovanih wellness centara, ali možete iskoristiti i sopstveni dom – za šta god da se opredelite, ono što će vam doneti korist i užitak je kvalitet samog sadržaja i opremljenost wellness centra.
 

Profesionalni wellness – pametno rešenje za one koji žele da budu prepoznatljivi
 

Efikasno rešenje za ugostitelje ili druge preduzetnike koji žele da se izdvoje i kod svojih klijenata ostave snažan i pozitivan utisak jeste obogaćivanje svoje ponude wellness i SPA programom. U Marconio Wellness & SPA centru pažljivo odgovaraju na potrebe klijenata te u skladu sa zahtevima ali i mogućnostima okruženja zajedničkim trudom pronalaze najoptimalnije rešenje čak i za najmanje raspoložive površine.

Asortiman koji je na raspolaganju uključuje celokupan sadržaj koji se može pronaći u wellness centrima širom sveta, izrađen od najfinijih materijala, sa posebnim naglaskom na kvalitet i trajnost. Tako, u okviru programa profesionalnog wellness centra moguće je opredeliti se za finske saune, infracrvene saune i biosaune, parna kupatila –hammam, laconium, slane sobe i pećine, hidromasažne bazene, tepidarijume, tople i kneipp klupe i aroma tuševe zadovoljstva.

Kompanije koje se odluče za Marconio Wellness i SPA, pored najpovoljnih cena i garancija, mogu iskoristiti i usluge arhitekte koji predstavlja projektna rešenja specijalno izrađena za potrebe pojedinačnog klijenta.

Klikom na sliku ispod saznajte sve u mogućnostima profesionalnom wellnessa.

Ispod slike ide tekst: Sportski centar “Master”

Sportski centar “Master”

 

Kućni wellness – ekstatičan užitak dostupan i u vašem domu
 

Uživanje i prepuštanje blagodetima wellnessa danas je moguće i u kućnim uslovima. Kućni wellness je trajno rešenje za sve one kojima je zdravlje i održavanje balansa u životu na prvom mestu.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji i savetima stručnjaka za enterijer, u Marconio Wellness & SPA centru ističu mogućnost ugrađivanja wellness elemenata bez obzira na kvadraturu prostora – za one koji brinu o zdravlju, izvor vitalnosti dostupan je u specifičnoj kombinaciji elemenata u zavisnosti od raspoloživosti prostora i želja za način relaksacije.

Klasične finske saune, finske montažne i infracrvene saune, parno kupatilo, slane sobe, hidromasažne kade i bazeni, tepidarijumi i tople kupke - izbor je vaš, a najbolji predlog je da u dogovoru sa stručnjakom iz Marconio Wellness & SPA centra odlučite kako da na najbolji i najjednostavniji način oplemenite svoj prostor luksuznim elementima wellness i SPA programa.

Klikom na sliku pogledajte neke od rešenja kojima možete učiniti svoj dom vrhunskim mestom zadovoljstva.

 

SPA Intimo apartmani

SPA Intimo apartmani

 

 

 

Michel D.O.O BEOGRAD - "Marconio Whirlpool SPA"

Ugrinovačka 155, 11080 Zemun, Srbija
Tel: +381 11 316 75 35, +381 11 316 75 37
Fax: +381 11 316 11 33
Web: www.marconio.com
E-mail: marconio@eunet.rs

 


Za više informacija o kompaniji i proizvodima pogledajte portal Bavimo se svim relevantnim temama iz oblasti proizvodnje i prodaje nameštaja, opremanja enterijera i eksterijera.

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...