Mobilni zidovi

article

 

Mobilni pregradni zidovi se koriste da privremeno podele, uvećaju ili smanje prostor, dok u isto vreme pružaju potrebnu zvučnu izolaciju.


Svet u kome živimo je u konstantnoj promeni i čini se da je prilagođavanje jedini ključ uspeha. Prilagođavanje promenama, prilagođavanje prostora modernim i brzim uslovima poslovanja može biti odlučujući faktor u povećanju troškovne efikasnosti i profitabilnosti.
 

  ESPERO akustični klizni pregradni zidovi  

Holandska kompanija ESPERO, specijalizovana za proizvodnju mobilnih zidova je na tržištu preko 50 godina i kao jedan od tržišnih lidera u ovom segmentu, postavila je visoke standarde dizajna, funkcionalnosti i fleksibilnosti. Primena mobilnih zidova je velika, ipak u nekim granama industrije njihova implementacija se može izjednačiti sa većim uspehom i profitabilnošću uzimajući u obzir iskoristivost prostora. Mobilni akustični zidovi su idealni za: konferencijske centre, hotele, škole, restorane, kancelarije, bolnice, sajamske hale, pozorišta, većinu javnih zgrada.
 

  DORMA akustični pokretno pregradni zidovi  

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu stečenom u oblasti unutrašnjeg dizajna i kliznih pregrada, DORMA nudi razumna rešenja sa akcentom na kvalitetu, funkcionalnosti i raznovrsnosti. Svojim estetskim izgledom i naprednom tehnologijom, pokretne akustične pregrade MOVEO i MOVEO GLASS povećavaju efektivnost postojećih prostorija, stvarajući efekat novih i različitih okruženja.

DORMA poseduje veoma bogatu seriju dekorativnih pokriva. U tu seriju su uključeni raznovrsni pokrivi od tkanina, pokriva imitacija drveta preko metalnih završnih obrada do magnetnih pokriva koji mogu poslužiti za pisanje, projektovanje ili kao table za poruke.

Operativnost MOVEO mobilnih zidova zavisi od odluke korisnika kao i koeficijent zvučne izolacije. Sada možete pregraditi prostor uz pomoć polu-automatskih ili automatskih pokretnih zidova birajući između MOVEO i MOVEO GLASS sistema.

 


Prodaja i zastupništvo:
CASA - CUSTOM ART & SOLUTIONS ALTERNATIV d.o.o.
Vladimira Gortana 14
11050 Beograd
www.casa.co.rs
office@casa.co.rs

tel: 069 321 56 21, 063 321 509, 063 321 558, 069 321 56 21

Salon u Zrenjaninu:
T.C. Banat, Jevrejska 1, 23000 Zrenjanin,
tel.: 023/535-035, 061/305-0-387

Na fotografijama: Pokretno pregradni zvučno-izolovani zid u Hotelu Excelsior Beograd.

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...