Marcom-Plast: Pravi izbor za profesionalce

article

 

MARCOM-PLAST d.o.o. je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser Švajcarske kompanije LEISTER i Italijanske firme BALACCHI HF na teritoriji Republike Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.


Kompanija Leister je preko 60 godina svetski lider na polju zavarivanja plastike i industrijske primene toplog vazduha. Pored toga, u ponudi ima inovativne i efektne laserske i mikro sisteme. Sav razvoj i proizvodnja obavlja se u Švajcarskoj - tako da se uvek možete osloniti na provereni Švajcarski kvalitet.

Leister-ovi alati se koriste u izradi krovova, bilborda i cerada, građevinskim radovima,izgradnji tunela i deponija, obradi plastičnog platna, izradi podova i skupljanju plastike. Proizvodi su jednostavni za rukovanje, veoma pouzdani, karakterišu se velikom brzinom zavarivanja i maksimalnom efikasnošću.
 

Marcom-Plast d.o.o. je Leister-ov zvanični distributer od 2010. god. o čemu svedoče i brojni sertifikati koje poseduje: „Certificate 2013“, Basic Plasic Welding“, „Repair Training Basic“ i „Process Heat“ kao i učešća na konferencijama koje organizuje Leister.
 

                  

 

         

Sa pomenutim sertifikatima, „Leister“ potvrđuje da je zadovoljan radom kompanije Marcom-Plast d.o.o. kao njihovim zvaničnim uvoznikom, distributerom i serviserom na ovom području.

Marcom-Plast d.o.o.je takođe predstavnik italijanske firme Balacchi HF koja proizvodi kompletan asortiman mašina zasnovan na tehnologiji visoko frekventnog zavarivanja ( HF welding machines ), mašine za termoformiranje, mašine za sečenje, mašine za kalupe kao i kompletan opseg elektroda za HF zavarivanje.


Uvek se možete osloniti na Švajcarski kvalitet izrade. 

Marcom-Plast d.o.o. sa svojim timom trudi se da opravda Vaše poverenje i da u svakom momentu pruža najbolju i najbržu tehničku podršku.

Višegodišnje iskustvo kompanije „Leister“ čini Marcom-Plast d.o.o. idealnim partnerom u oblasti primene termoplastičnih materijala, krovnih membrana i industrijskih procesa. Posvećeni smo konstantnom razvoju i usavršavanju postojećih proizvoda.Cilj nam je da se klijentima obezbedi izvanredan kvalitet, pouzdanost i najbolje performanse. Proizvodi kompanije „Leister“ projektovani su i razvijeni u skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardiama. „Leister Technologi-es AG“ poseduje ISO 9001 sertifikat. Obuhvaćeni su standardi za proizvode kao što su ISO, IEC, EN ili UL – kao i standardi koji se odnose na primenu.

 

IMATE POSAO, TREBA VAM ALAT, OBRATITE SE PROFESIONALCIMA !

 

Marcom-plast d.o.o.
Adresa: Gandijeva 5 Lamela B Lokal 3, 11070 Novi Beograd, Srbija
tel/fax: 011/41 27 058, mob: 060/41 27 058
e-mail: office@marcom-plast.rs
web: www.marcom-plast.rs

 

 

                 

 

 

 

 

 

           

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...