Lakim koracima do savršenstva

article

 

Marconio Whirpool&Spa je kompanija koja se već godinama bavi opremanjem i kreacijom wellness i spa centara, hotela kao i opremanjem privatnih apartmana.

Akcenat se stavlja na zadovoljavanje svih potreba klijenata, pa čak i onih najzahtevnijih. Preporučujući razne vrste usluga, ova kompanija će učestvovati u stvaranju jedinstvenog i savršenog wellness i spa centra.

Ono što je neophodno na samom početku izgradnje jednog spa centra, hotela ili opremanja vašeg ličnog doma, jeste pravi pristup samoj izgradnji. Neophodno je shvatiti da to nije jednostavan proces i da sadrži nekoliko koraka koji će zasigurno omogućiti izgradnju spa centra iz vaših snova.

 

Planiranje i dizajn

Nužno je napraviti plan, kako bi sama izgradnja fluidno protekla.

Ono što će ostaviti krajnji utisak, jeste dizajn. Prostor namenjen za izgradnju spa sobe, mora funkcionalno biti organizovan, kako bi korisnik potpuno mogao se prepusti užitku i relaksaciji.

 

Selekcija opreme

Marconio Whirpool&Spa će vam asistirati pri izboru spa opreme koja će se idealno uklopiti u prostor kojim raspolažete i koja će bez ikakve sumnje biti po svim mogućim standardima.

Samo sa ovakovom visoko kvalitetnom opremom moguće je kontrolisati potrošnju vode i energije, a samim tim  umanjiti ili čak eliminasati nepotrebne gubitke.

Ono što se nameće kao zaključak je da je potrebno da nađete pravog proizvođača, koji je u mogućnosti da odgovori na svaki vaš zahtev, da uzme u obzir svaku vašu ideju, kao i da učestvuje sa Vama u stvaranju nečeg novog, što će Vas izvojiti od drugih, bilo da je reč o privatnoj ili komercijalnoj upotrebi.

Marconio Wellness Club

Marconio Wellness Club

 

Michel D.O.O. BEOGRAD - "Marconio Whirlpool SPA"

Ugrinovačka 155, 11080 Zemun, Srbija
Tel: +381 11 316 75 35, +381 11 316 75 37
Fax: +381 11 316 11 33
Web: www.marconio.com
E-mail: marconio@eunet.rs

Za više informacija o kompaniji Michel d.o.o. i "Marconio Whirlpool SPA" proizvodima pogledajte web portal Bavimo se svim relevantnim temama iz oblasti proizvodnje i prodaje nameštaja, opremanja enterijera i eksterijera.

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...