Kvalitetan kancelarijski nameštaj kao potvrda vašeg poslovnog uspeha

article

 

Današnje poslovanje podrazumeva efikasnost, pouzdanost i zadovoljstvo klijenta i poslovni uspeh kao krajnji rezultat. Kada je reč o poslovnim prostorima kao prostoru gde se odvijaju radni ali i ugovarački procesi, veoma je bitna atmosfera koju pre svega diktira nameštaj jer on, ne samo što je u vizuelnom fokusu, nego je veoma važna i njegova funkcionalnost i udobnost o čemu svedoče njegovi korisnici i klijenti. Nameštaj poslovnog prostora jedan je od bitnih elemenata enterijera kojim jedna kompanija ostavlja jak utisak na klijenta a indirektno se stvara slika i o kvalitetu poslovanja. 

Kancelarijski prostor kao mesto u kome zaposleni obavljaju svoje radne visečasovne aktivnosti sa svim procesima i procedurama, treba da bude pre svega opremljen funkcionalnim i kvalitetnim nameštajem. Nameštaj pored udobnosti treba da poseduje i ergonomsko rešenje kako kancelarijski rad ne bi bio i fizički naporan. Naročito je bitno rasteretiti i dati podršku vratnom, ramenom i lumbalnom delu kičme, a takođe prilagoditi i poziciju ruku tj šake i laktova. Dakle pored udobnosti, kancelarija mora svojim elementima obezbediti i dobro organizovan i uredan prostor kako bi se manipulativne fizičke aktivnosti što efikasnije odvijale.

Dobro organizovan prostor za odlaganje poslovnih dokumenata i datoteka sa mobilnim elementima će, pre svega, olakšati rad zaposlenih a klijentu prezentovati profesionalni i organizovan pristup koji uliva sigurnost i pouzdanost. Celokupan kancelarijski nameštaj može biti prilagođen vašoj poslovnoj viziji sa jedinstvenim dizajnom kao potvrda jakog korporativnog identiteta i poslovne stabilnosti. Ulaganje u kvalitetan i vizuelno primeren kancelarijski nameštaj jeste ulaganje u buduće dobro i uspešno poslovanje. 
 

 

Kompanija SB AlSan Vam nudi kompletna rešenja koja će Vašem kancelarijskom prostoru pružiti pravu meru funkcionalnosti, udobnosti i savremenog dizajna. Pored činjenice da 20 godina uspešno posluje, firma SB AlSan, pažljivim odabirom proizvoda i permanentnim širenjem asortimana koji nudi, ima tendenciju da se dalje razvija sa čvrstom ambicijom da kupcu ponudi aktuelna i inovativna rešenja nameštaja koji prati savremeno poslovanje.

SB AlSan ima veliki izbor kancelarijskh stolova, stolica i fotelja, ormara, mobilnih kaseta i komoda, takođe ovde možete pronaći i klizne ormare, kabinete i konferencijske stolove. Pored komadnog kancelarijskog nameštaja, tu su i programi modularnih setova koji će odgovoriti mnogim prostorima i zahtevima a Vaše poslovanje učiniti funkcionalnim i prijatnim za rad. 

 

Sa zadovoljstvom izdvajamo nekoliko programa kancelarijskih stolova sa osnovnim karakteristikama:

 

PROGRAM KLIK - funkcionalan i ekonomičan

 

SB ALSAN kancelarijski program KLIK

 

KLIK je jednostavan i ekonomičan program. Dimenzije stolova i njihov funkcionalni sklop čine ovaj program vrlo praktičnim i prilagodljivim random prostoru. Ugaonim segmetom ovog programa dobijate dodatno iskorišćen pristupni i radni prostor. Stolovi se izrađuju u celosti od univera debljine 25mm. Program klik dostupan je u nekoliko boja.

 

PROGRAM KLIK LUX – vešto skrivanje kablova

 

                              SB ALSAN kancelarijski program KLIK LUX


Klik Lux stolovi predstavljaju funkcionalan program modernog dizajna i završne obrade. Unutrašnji noseći metalni ram kao njegova osnovna karakteristika efikasno će sakriti kablove. Radnu ploča je od univera debljine 25mm. U ovom programu možete pronaći dve varijante, sa zatvorenom prednjom maskom i bez.

 

PROGRAM IN – Diskretan i poslovan odgovor na mnoge zahteve

SB ALSAN kancelarijski program IN SB ALSAN kancelarijski program IN RED

Ovo je najprodavaniji program kancelarijskih stolova. Diskretne linije, mogućnost kombinovanja boja i dodatnih mobilnih elemenata su samo neke od karakteristika koje će vaš radni prostor učiniti poželjnim i prijatnim kako zaposlenima tako i vašim poslovnim partnerima. U okviru ovog programa u ponudi su i konferencijski stolovi u raznim dimenzijama, shodno veličini konferencijske sale i broju sedećih mesta. Debljine radnih ploča mogu biti 18,25 i 36mm.Dodatna stabilnost postignuta je poprečnim ukrućenjima ispod radne površine. U ponudi ovog programa nalaze se i ugaoni stolovi kao odgovor na zahtev za dodatnu funkcionalnost i iskorišćenje prostora.

 

KANCELARIJSKI ORMARI

 

        SB ALSAN kancelarijski ormari E-Smart system    SB ALSAN kancelarijski ormari E-Smart system

Kancelarijski ormari dolaze u nekoliko funkcionalnih varijanti: poličari, arhivski i garderoberi. Ormare je, što je najbitnije, moguće lako uklapati u raznim visinama i bojama. Pored vrata od univera ovi ormari mogu imati i transparentna staklena vrata.

 

STOLICE I FOTELJE

 

                         SB ALSAN kancelarijska stolica Viva Club     SB ALSAN kancelarijska stolica SB-A221                                                                                    

                                            SB ALSAN kancelarijska stolica SB-A341     SB ALSAN kancelarijska stolica SB-A319

Stolice i fotelje se nude u varijantama od mreže ,eko kože ili štofa. Shodno Vašim potrebama možete pronaći nekoliko vrsta: klasični,komercijalni i ekskluzivni modeli.

Način poslovanja se menja srazmerno potrebama i modelima globalnog tržišta, s tim u vezi kompanija SB AlSan nudi odgovor i na rešenja koja podrazumevaju open space prostore sa paravanskim pregradama. Ispuna ovih pregrada može biti od stakla ili od štofa sa zvučnom izolacijom. Takođe su u ponudi i rešenja za call centre. Kada je reč o opremanju pregradnim modulima moguća je izrada u željenoj dimenziji i boji.

Kancelarijski nameštaj koji nudi SB AlSan u potpunosti će nositi poslovni duh Vašeg prostora sa svim njegovim elementima: počev od prijemnog pulta, kancelarijskih radnih jedinica pa sve do konferencijskih sala i zasebnih kancelarija upravljačkog kadra kompanije.

 

     SB ALSAN opremanje kancelarijskog prostora  SB ALSAN opremanje kancelarijskog prostora

     SB ALSAN opremanje kancelarijskog prostora- konferencijska sala  SB ALSAN opremanje kancelarijskog prostora- radni kabinet

 

Zadovoljstvo klijenta i fokusiranost na kvalitet dve su osnovne odrednice poslovne vizije kao ključ uspeha kojim se rukovodi SB AlSan o čemu svedoče i mnogobrojni realizovani projekti : MESSER TEHNOGAS, PKC WIRING SYSTEMS, MONA, ELIXIR GROUP, DELPHI PACKARD,GEOLOŠKI ZAVOD, HEMIJSKI FAKULTET, UČITELJSKI FAKULTET, MBA-RATKO MITROVIĆ NISKOGRADNJA, S.P.LASTA, KONCERN BAMBI, EDEPRO, G4S SECURE SOLUTIONS, INTERNATIONAL RESCUE COMMITTEE SERBIA, SINTELON, BAS A.D, SIZMEK, PHARMA SWISS, INSICON, ELEKTROTEHNIČKI INSTITUT NIKOLA TESLA, AIK BANKA, BIBLIOTEKA GRADA BEOGRADA, WAGEN INTERNATIONAL, MARBO PRODUCT, PEŠTAN, MERCATA, VAHALI PRODUCTION SERVICES, ZADUŽBINA MANASTIRA HILANDARA, ALMEX, JUB,SIKA,LILLY DROGERIE, CCBILL, OIP, EURONET SERVICES, ANTENALL, AUTOTRANSPORT, FONDACIJA TEMPUS

 


SB ALSAN d.o.o.
Maloprodaja:
Antifašističke borbe 15 (ulaz iz Bul. Zorana Đinđića), Novi Beograd
Telefon: 011/ 313 9581
Radno vreme: 09 - 17 h ; subotom: 09 - 15 h

Izložbeni salon:
Lazarevački drum 21, Čukarička padina, Beograd
Telefon: 011/ 7541 416, 011/ 7541 422
Radno vreme: 08 - 16 h ; subotom: 09 - 15 h

 

Za više informacija o kompaniji i proizvodima SB ALSAN d.o.o. pogledajte web portal   Bavimo se svim relevantnim temama iz oblasti proizvodnje i prodaje nameštaja, opremanja enterijera i eksterijera.

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...