Kreativni poslastičar i njegove minijaturne slatke „građevine“

article

 

Minijaturni svet od poslastica

 

Kreativni italijanski poslastičar Matteo Stucchi stvara razigrane minijaturne scene za koje koristi poslastice i male figure kako bi ih popunio i dao im karakter. Prema njegovim rečima, izgled deserta je jednako važan kao i njegov ukus, a ako je uz to sve još i zabavno onda uživanju nema kraja.

Matteo Stucchi - minijaturni svetovi od poslastica

Čini se da njegova mašta nema ograničenja , ali mu ne nedostaje ni strpljenja za nevorovatnu izradu i poklanjanje pažnje na izradi detalja koji krase njegove male slatke „konstrukcije“.

Matteo Stucchi - minijaturni svetovi od poslastica

On je svoje kreacije od poslastica podigao na viši nivo, uzimajući scene iz svakodnevnog života za izgradnji minijaturnih slatkih scena.

Matteo Stucchi - minijaturni svetovi od poslastica

Želeo je da pravljenje poslastica prikaže kao „građevine“ koje stvaraju mali „građevinski“ ljudi, pa tako imamo scene od cup-cake poslastica, tiramisu kolača, jezerca od biskvita, dizač tegova od puslica...jednostavno ideje i mašta su beskonačne.

Matteo Stucchi - minijaturni svetovi od poslastica   Matteo Stucchi - minijaturni svetovi od poslastica

Njegov rad možete pratiti na Instagram računu, @idolcidigulliver, koji dobija na popularnosti i čiji korisnici su impresionirani njegovim kreacijama. Sigurni smo da će njegov minijaturan svet od poslastica podjenako voleti i deca i odrasli, a možda vam posluže i kao inspiracija da i vi pokušate da stvorite svoje male slatke svetove.

Matteo Stucchi - minijaturni svetovi od poslastica

 

Internet portal i magazin Idealni Dom iz oblasti opremanja enterijera, građevinarstva i arhitekture. Uz pomoć Idealnog Doma pronađite sve važne informacije: proizvodi i usluge, kompanije, prodavci, zastupstva, vesti, akcije i popusti.

 

 

 

 

 

Ostali naslovi

article

Kako izabrati boju kupatila

Pravi izbor boja kupatila može nam dati energiju, opustiti nas ili opčiniti svojim sjajem. Različite boje kojima možemo urediti kupatilo služe da izazovu različite osećaje.

Saznaj više...
article

Eco-friendly brvnara

Ukrajinska kompanija "Ryntovt Design" predstavila je svoj najnoviji stambeni projekat, neobično lepa brvnara koja svojim enterijerom "pozdravlja" prirodu.

Saznaj više...
article

Krovni vrtovi

Urbane sredine suočavaju se sa mnogim izazovima vezanim za zdraviji i kvalitetniji život ljudi u gradovima. Sve veća otuđenost i razdvojenost od prirode i prirodnog načina života,...

Saznaj više...