Konzolna WC šolja koja se čisti sama!

article

Čistoća i estetika vašeg toaleta u jednom potezu?

Dakom International ima odgovor: Konzolna WC šolja koja se čisti sama!

Sigurno je svima jedan od najnepoželjnijih kućnih poslova i čišćenje WC šolje. Za one kojima je čišćenje kuće, a naročito održavanje toaleta na vrhu liste nepoželjnih aktivnosti postoji sjajno rešenje koji nudi Direct Flush sistem.

A za one koje vole i estetski uredno kupatilo, konzolne šolje su idealno rešenje.

Način ispiranja unutrašnjosti WC šolje direktno je povezan sa oblikom ivice kojom se ispirni mlaz prenosi. Naime, u velikoj meri su dosadašnja rešenja bila sa dubokim žljebom koji se pokazao nedovoljno efikasan. Ispiranje je, pre svega, ovim rešenjem manje intenzivno jer se veliki deo brzine vode gubio u vrtloženju u samom žljebu a manje za funkcionalno ispiranje. Takođe je, zbog takvog načina oblikovanja ivice, veoma prisutna pojava kamenca (površina žljeba često nije presvučena glazurom) i buđi koja nastaje usled zadržavanja vlage.

U Dakom International smo pronašli WC šolje kod kojih su ovi problemi prošlost a koje zadovoljavaju i visoke estetske zahteve:

 

Villeroy & Boch - PAMETAN DIZAJN

Ako ste u potrazi za savršenim dizajnom koji rešava i pitanje lakog održavanja i estetski urednog toaleta, WC šolje Villeroy & Boch će sasvim sigurno zadovoljiti sve vaše zahteve. Zahvaljujući bezvremenskom dizajnu i inovativnom rešenju obrade ivica Avento serija sa Direct Flush ispiranjem efektno rešava problem ispiranja.

 

Tajna Direct Flush sistema

je upravo u specijalno dizajniranom obodu ivice WC šolje koji podrazumeva ravnomerno raspoređen mlaz vode koji obuhvata i čisti kompletnu površinu bez prskanja. Pored lakog i efikasnog ispiranja ova WC šolja lako se može ugraditi u svako kupatilo a poseduje i ugradni set koji vešto skriva sistem kačenja.

 

Ušteda vode

Ako je WC šolja sa Direct Flush sistemom  ispiranja Vaš izbor, znajte da značajno redukujete i utrošak vode. Za efikasno ispiranje kod ovog sistema potrošićete samo 3 do 4,5 litra umesto standardnih 6 do 9 litara.

 

 

KONZOLNA WC ŠOLJA I UGRADNI VODOKOTLIĆ - STANDARD U OPREMANJU KUPATILA

Uredno kupatilo bez previše elemenata koji nam samo smetaju pri manipulaciji i čišćenju je sve učestaliji zahtev i danas je postao standard i kada je reč o izboru WC šolje.

Konzolne WC šolje sa ugradnim vodokotlićem imaju niz pratećih tehničkih rešenja koji ih izdvajaju u odnosu na standardne simplon varijante sa monoblokom:

  • ušteda dragocenog prostora
  • prostorna rešenja koja estetski podržavaju svaki dizaj i bez vidljivih ventila
  • čišćenje i manipulacija prostora su znatno olakšani
  • mogućnost automatske senzor regulacije
  • podešavanje količine vode za ispiranje

 

Gde naći?

 

U Dakom International d.o.o. iz Beograda možete pronaći konzolne WC šolje i ugradne vodokotliće najpoznatijih svetskih proizvođača.

 

U posebnoj Akcijskoj ponudi su komplet setovi za montažu konzolnih WC šolja.

 

Dakom International d.o.o. Beograd

Vajara Živojina Lukića 16

Bežanijska Kosa

www.dakomstyle.com

 

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...