Kangaroo light - rasveta za poneti

article

 

Studio banana things je na Kickstarter-u pokrenuo kampanju za prikupljanje priloga kako bi njihov novi proizvod nazvan Kangaroo light ušao u serijsku proizvodnju.

Ova neobična, savitljiva svetiljka je prvenstveno namenjena damama, koje bi je nosile unutar svojih torbi i koristile kako bi lakše i brže pronašle ono što im treba. Svetiljka može neprekidno svetleti preko 2 sata i koristi 24 LED izvora a može se puniti preko USB konekcije.

Takođe kod stone rasvete su  osmišljene  i različite komande kojima se može menjati jačina i način osvetljavanja. Ostaje da se vidi kakva će biti budućnost ovog proizvoda ali moramo priznati da je koristan, inovativan i krajnje zanimljiv.


Fotografije: Studio banana things

 

 

Ostali naslovi

article

Kako izabrati boju kupatila

Pravi izbor boja kupatila može nam dati energiju, opustiti nas ili opčiniti svojim sjajem. Različite boje kojima možemo urediti kupatilo služe da izazovu različite osećaje.

Saznaj više...
article

Eco-friendly brvnara

Ukrajinska kompanija "Ryntovt Design" predstavila je svoj najnoviji stambeni projekat, neobično lepa brvnara koja svojim enterijerom "pozdravlja" prirodu.

Saznaj više...
article

Krovni vrtovi

Urbane sredine suočavaju se sa mnogim izazovima vezanim za zdraviji i kvalitetniji život ljudi u gradovima. Sve veća otuđenost i razdvojenost od prirode i prirodnog načina života,...

Saznaj više...