Kancelarije novog doba – Anaks

article

 

Prema rezultatima najnovijih instraživanja, gotovo četvrtinu svog života provedemo na radnom mestu. U skladu sa tim, udobnost i funkcionalnost nameštaja koji se tom prilikom koristi je apsolutni imperativ. Upravo kako bi ti uslovi bili ispunjeni, 1992. godine je osnovana firma Anaks, specijalizovana za opremanje poslovnih prostora.
 

U svom prodajnom programu posedujemo kompletan asortiman kancelarijskog nameštaja naše proizvodnje i stranih brendova Officity i Wagner. O kvalitetu našeg rada i rešenja koja nudimo klijentima najbolje svedoči naša lista referentnih projekata na kojoj se nalaze NIS, Hotel Radison, Soravia...Na osnovu višedecenijskog iskustva, kao funkcionalno i estetski najpogodnija rešenja izdvajamo sledeće kolekcije:

Kolekcija X4 brenda Officity predstavlja jednostavan ali efektan spoj dizajna svedenih linija, prirodnih i veštačkih materijala i praktičnih rešenja, preko potrebnih u svakom poslovnom prostoru. Kako je pomenuti sistem modularan, promene konfiguracije su jednostavne a zahvaljujući svom savremenom dizajnu može se koristiti jednako u operativnom i izvršnom sektoru.

Nalazeći uzore u klasicima moderne, kolekcija X7 pruža u minimalističkom maniru spoj metalne konstrukcije i drvenih površina, približavajući kancelarijski nameštaj korak bliže statusu umetničkog dela. Pažljivo određene proporcije, ergonomska i tehnička rešenja čine elemente ove kolekcije udobnim i vizuelno primamljivim, pravim izborom za sve one koji žele savremen, atraktivan i udoban nameštaj u svom radnom prostoru.

Oni koji uz racionalnost i funkcionalnost žele vrhunske materijale i filigrantski rad sa detaljima preporučujemo kolekciju X8. Elemente iz ove kolekcije karakteriše poštovanje racionalnog, gotovo minimalističkog pristupa dizajnu uz izuzetnu završnu obradu metala i drveta. Takođe, ovu kolekciju karakteriše i korišćenje svih oblika i formi čime je njena upotrebna vrednost dodatno uvećana.

Elementi koji pripadaju kolekciji Z2 povezuju otvorene prostore, namenjene okupljanju ljudi bez narušavanja radne autonomije zaposlenih. Mogu se jednako koristiti u prijemnim zonama poslovnog prostora kao i unutar većih prostora sa organizacijom otvorenog plana. Suptilna igra osnovnih masa naglašava jednostavnost dizajnerskog koncepta ove kolekcije. Uz odgovarajuće osvetljenje, svedene linije elemenata ove kolekcije u svaki poslovni prostor unose harmoniju i eleganciju.

Kolekcija kancelarijskog nameštaja Gr@fica se odlikuje visokim stepenom fleksibilnosti za koji je pre svega zaslužna modularnost njenih elemenata. Kao polazište pri dizajniranju ove kolekcije iskorišćen je kubus, karakterističan za avangardni pokret "De Stijl". Iz istog likovnog jezika potiču i transparentne, tonirane pregrade kao i svedenost linija. Svi modularni elementi su izrađeni od aluminijuma čime je stabilnost formacije garantovana. Gr@fica je idealan izbor za dinamično radno okruženje jer je njena osnovna karakteristika neograničena mogućnost kombinovanja njenih elemenata.

Klijentima koji uz funkcionalnost traže i ekskluzivan izgled nameštaja predlažemo kolekciju Gram. Elementi iz ove kolekcije predstavljaju jedinstven spoj metalne struktire i klasičnih obloga dok jednostavan dizajn naglašava lakocu konstrukcije. Zahvajlujući modularnim, promenljivim frontovima, aluminijumske police sa staklenim vratima su dostupne u više boja.

Pri odabiru kancelarijskog nameštaja potrebno je zadržati svest da se radi o elementima koji istovremeno utiču na više aspekata vašeg poslovanja. Kvalitetan nameštaj pozitivno utiče na zdravlje zaposlenih, njihovu efikasnost i zadovoljstvo radnim okruženjem. Takođe, vaši poslovni partneri će pored vaših poslovnih rezultata vrednovati i vaš odnos prema radnom okruženju, izražen kroz odabir i organizaciju kancelarijskog nameštaja.

 

ANAKS prodajni salon:
Sinđelićeva 36, Beograd (Vračar)
Tel: 011/2437-126, 011/2437-196, 011/2439-734
Web: www.anaks-namestaj.com

 

Za više informacija o kompaniji Anaks i njihovom asortimanu kancelarijskog nameštaja i programa posetite naš portal IdealniDom.

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...