Kamini Beo Fabrilor

article

Naša firma Beo Fabrilor d.o.o. se već više od 15 godina uspešno bavi poslovima projektovanja, prodaje i ugradnje kamina na teritoriji Srbije, Crne Gore i regiona i predstavnici smo više brendova kao što su: Focus, Axis, Invicta, Laudel, Fabrilor, Arkiane, DMO, Atelier Duxneuf, Burley, Bef-home, Ruby Fires, Cocoon Fires... koji predstavljaju vodeće evropske proizvođače sertifikovanih i proverenih kaminskih ložišta, termičko-tehničkog materijala i asesoara, koji korisnicima omogućavaju visoku bezbednost, pouzdanost, efikasnost i dugotrajnost.

Širokom ponudom od preko 350 modela kaminskih ložišta na čvrsto gorivo, struju, gas i bio-alkohol, zadovoljićemo sve projektne zahteve i želje kupaca i omogućiti profesionalnu i stručnu ugradnju u skladu sa važećim normama i standardima kvaliteta sa iskusnim i obučenim montažerima u trenažnim radionicama proizvođača koje zastupamo.Takođe, svi modeli kaminskih ložišta iz naše ponude, pored navedenog, zadovoljavaju i visoke ekološke standarde potvrđene standardima EN13229 i Flamme Verte, kao i zahteve moderne gradnje i niskoenergetskih objekata. Danas firma Beo Fabrilor d.o.o. poseduje izložbeno-prodajni salon u Beogradu na adresi Gvozdićeva br. 6 i mrežu profesionalnih saradnika u svim regionima Srbije, pomoću kojih omogućavamo našim klijentima najbržu i najkvalitetniju uslugu.

Želja nam je da i sa Vama ostvarimo uspešnu i trajnu poslovnu saradnju na obostrano zadovoljstvo, gde možemo biti dragoceni partneri posebno u projektnoj fazi, davanjem stručnih saveta u obezbeđivanju neophodnih uslova za pravilan rad kamina, a sa druge strane i pouzdani partneri u izvođenju radova na izradi kamina i prohromskih dimnjačkih sistema, kao zastupnici Shciedel-a za taj program. Sama realizacija ugovorenih poslova obavlja se u najkraćim mogućim rokovima, s obzirom na stalni lager koji posedujemo.

Naša misija je da zadovoljimo Vaše potrebe, da Vam pomognemo da Vaš životni prostor učinite opuštajućim i bezbrižnim i da Vam istovremeno pomognemo da smanjite troškove životnog komfora.

 

POGLEDAJTE NAŠE NOVE PROIZVODE na stranicama internet portala IDEALNI DOM:
Multifunkcionalnu pekaru francuskog proizvođača “Invicta” i električne i bio kamine holandskog proizvođača “Ruby Fires”.

 

NAŠU CELOKUPNU PONUDU možete pogledati na našoj web stranici:

www.kamini-beofabrilor.com

ili u našem prodajno-izložbenom salonu u Beogradu, Gvozdićeva br. 6
Kontakt telefoni: 011/3837-254, 011/3837-255, 011/2650-899, 011/2651-273

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...