ISOLA DI BALI – spoj egzotike i autentičnog dizajna

article

 

Za sve ljubitelje kvalitetnih egzotičnih komada nameštaja od punog drveta i enterijera, sa primesama boho stila, preporučujemo naš apsolutni favorit  salon nameštaja Isola di Bali iz Beograda.

Isola di Bali
sa radom je počela 2009. godine, inspirisana egzotikom ostrva Bali, sa željom da na srpskom tržištu predstavi drugačiji način opremanja i dekorisanja enterijera.

Prvobitno je njihova ponuda obuhvatala isključivo ručno rađeni nameštaj sa ostrva Bali koji odražava kulturu jednog naroda, njenu egzotičnost i prirodnost, ali pre svega udobnost. Iz programa Bali u ponudi su autentične lampe, ogledala, decor, nameštaj, slike ulje na platnu  sve izrađene na Baliju.

Bali lampe su nastale kao proizvod kombinacije raznovrsnih prirodnih materijala, poput sedef školjki, bambusa, kokosovog lista, kože, ljuske jajeta, pruća, morske trave, kamena i dr. Oplemenjujući prostor, ove lampe stvaraju opuštajuću i toplu atmosferu i unose duh egzotike u svakodnevni ambijent.

 

   

 

Bali nameštaj napravljen je od plemenitih tropskih vrsta drveta, stoga je u izradi, pored ratana, morske trave i kože, prisutno drvo sa duborezom, kao detalj koji Bali nameštaj čini prepoznatljivim. Glavne karakteristike su linije nesavršenosti i nesvakidašnji izgled svakog pojedinačnog komada, ručno oblikovanog i prilagođenog udobnosti. U skladu sa rastućim željama i zahtevima klijenata, vremenom su njihov asortiman upotpunili nameštajem i drugim predmetima za kuću proizvedenim u Srbiji i Africi.

                                                                                                

Za apsolutne ljubitelje afro umetnosti i dizajna u salonu se mogu nabaviti i nameštaj i oprema iz Afrike po čemu je i nazvan program koji je u ponudi. Spoj tradicionalnih afričkih motiva sa savremenim elementima i materijalima, izaziva veliko interesovanje za takve komade u celom svetu. Tradicionalni “Kuba tekstil” dizajn iz Konga, sa svojim neobičnim geometrijskim formama, koje su analizirali poznati matematičari sveta, “Šangaan” tekstil dizajn sa svojim neponovljivim šarenim veznim ornamentima u kombinaciji sa prirodnim drvetom ili savremenim Perspex materijalom, jesu to što čini juznoafrički nameštaj jedinstvenim i neponovljivim.

 

 

Ukoliko želite da u Vaš životni ili radni prostor unesete nesvakidašnju atmosferu, naša preporuka je ručno rađeni nameštaj egzotičnog dizajna za sve one koji tragaju za raznovrsnošću u opremanju. Takođe, uvek Vam preporučujemo da Vaš životni i poslovni prostor opremite komadima nameštaja, koji svojom autentičnošću daju poseban izgled svakom prostoru.

                                  

 

Posebna ponuda iz Srbije, je izrada nameštaja od punog drveta po meri i želji kupca. Tu se izdvajaju tv komode, klub stolovi, biblioteke za knjige, konzolni stolovi, komode, vitrine, trpezarijski stolovi, stolice i dr. Izrada je moguća od vrste drveta za koje se klijent odluči, bukva, hrast, orah, jasen, bor i dr.

 

Od skoro Isola di Bali je i ekskluzivni distributer tapaciranog nameštaja LOTUS DIVANI. Kojim su se predstavili na Beogradskom Sajmu Nameštaja 2016.godine i izazvali veliko interesovanje. Modeli su poznati po programu “sofa - bed”, naime, u svaki model je  moguće ugraditi visoko kvalitetan i funkcionalan mehanizama za svakodnevno spavanje i to u četiri različite dimenzije širine dušeka od 1m, 1,2m, 1,4m i 1,6m sa dužinom 2m. Za izradu se koriste materijali iz Italije, a linija za proizvodnju tj. sklapanje se nalazi u Srbiji što ubrzava rokove isporuke i predstavlja bitan benefit u ponudi.  Modeli su u formi fotelja, dvoseda, troseda, ili ugaonih garnitura u koži ili štofu.

 

 

 

Proizvodi zaokružuju celinu opremljenog enterijera i svojim dizajnom unose drugačiju, nesvakidašnju toplu atmosferu. Kako sami ističu, u salonu uvek ima inovacija tako da preporučujemo da posetite njihov salon i sami se uverite.

 

Kako bi ste iskoristili popust na garniture Lotus koji je trenutno aktuelan, možete ih naći u:

TC UŠĆE III sprat, Novi Beograd

Telefon: +381 62 381 405  

Sve informacije kao i kompletnu ponudu Bali programa i namestaja po meri možete naći na adresi:

TC PAŠINO BRDO, Voždovac
Bačvanska 21, Beograd

Tel.:  +381 11 28 52 377
Mob.:  +381 62 381 406

E-mail: office@isoladibali.com 

Web sajt: www.isoladibali.com

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...