INNOVATIVE WORLD - Jedinstvene podne obloge

article

 

Planirate ili želite da renovirate vaš stambeni ili poslovni prostor, ili da kupite isti? Proleće je pravo veme da se upustite u renoviranje vašeg stambenog, poslovnog ili javnog prostora. Ovog puta imamo jedan, rekli bi ključan predlog za vas. Naime, u opremanju bilo kog prostora jedna od najbitnijih stavki odakle krenuti je odabir kvalitetne i dugotrajne podne obloge.

Uz sve navedene tehničke karakteristike, takođe ne bi trebalo zanemariti ni dizajn. Danas imate fantastičan izbor podova, njihov dizajn i ono nešto što bi svakako trebalo da ga izdvaja od ostalih ukalupljenih formi, boja i oblika. Poštujući svakako svačiji izbor i ukus, ipak uvek je dobro odskočiti od sredine i malo se upustiti u svet mašte i finih emocija koje mogu ovladati vašim prostorom.

Mašta, atmosfera i emocije kojom vibrira vaš prostor postiže se uvođenjem prirodnosti, stalnog osećaja prisutnosti prirode, osećaja čiste energije samog prostora u kojem ćete vi najviše boraviti. Ukoliko ste drugačijeg senzibileta i imate drugačiji ukus i želje, onda i tu postoji rešenje odabirom ekstravagantnijih i unikatnih materijala, prilagođenih savremenom načinu života. Dalje, u ovom tekstu ćemo se najviše fokusirati na podne obloge, te vam predstavljamo jedinstvene podne obloge koje, osim kvaliteta, upravo pružaju taj tanani osećaj i utisak prirodnosti u vašem prostoru uz orginalni dizajn dekinga koji možete naći u showroom-u Innovative World iz Beograda.

Innovative World showroom u svom asortimanu nudi sve podne obloge kako za eksterijer tako i za enterijer.

Korak napred u ovom dizajnu dekinga je u tome što bi ugradnjom ovih podnih obloga imali neprestani osećaj da ste sve više u dodiru sa prirodom. Savremeni način života, poslovne i druge životne obaveze kao i savremeni uticaji i trendovi gradnje stanova i poslovnih prostora i korišćenje materijala za njihovu gradnju u najvećoj meri utiču na naše zdravlje. Budući da nam zdravlje zaista mora biti na prvom mestu pa sve ostalo, dozvolimo onda da nam to, u skladu sa našim mogućnostima, diktira i daje slobodu da izaberemo prirodno i kvalitetno.

Za stambene prostore glavni kriterijum prilikom odabira pre svega neka bude: prirodno, ali tehnološki unapređeno, kvalitetno sa neprestanim osećajem dok ste u svom domu da ste zapravo u kontaktu i sa prirodom. Termički obrađeno drvo doprinosi poboljšanju karakteristika drveta. U ponudi su podovi od sledećih vrsta drveta: hrast, jasen, orah, javor, trešnja. Možete da birate da li će lamele vaših podnih obloga biti klasično ravne, ili ćete se pak opredeliti na jedinstvenu dizajnersku specifičnost koju Inovative World nudi, a to je da svaka lamela ne bude ravno sečena nego se zadržava originalan oblik (rast) drveta. Lamela se skenira i uklapa u slog sa odgovarajućim parnjakom. Same intervencije na uklapanju su minimalne.

Za stambene prostore glavni kriterijum prilikom odabira pre svega neka bude: prirodno, ali tehnološki unapređeno, kvalitetno sa neprestanim osećajem dok ste u svom domu da ste zapravo u kontaktu i sa prirodom.

Sa kojom pažnjom se vodilo računa o tome da sve bude u skladu sa konceptom, sprovedeno dosledno kranjem cilju i ispunjavanju onog što se i nudi, govori podatak da su podne obloge od masiva/dvoslojne podne obloge izrađene posebno razvijenim softverom u cilju očuvanja prirodnog oblika (rasta) drveta. Kranji oblik je svaka daska jedinstvenog oblika, te je i svaki slog originalan i neponovljiv. Tako da ukoliko zaista želite jedinstven, unikatan i krajnje originalan prostor onda je ovo pravi izbor i rešenje za vas. Višeslojne podne obloge mogu da se koriste u kombinaciji sa podnim grejanjem.

Poslovni prostori – U opremanju poslovnih prostora prvi i možda najbitniji korak je odabir kvalitetne i dugotrajne podne obloge koja je otporna na abraziju, vodu, mehaničke udarce, koja se lako održava, a koja je pritom vizuelno privlačna. Takođe, nisu dovoljne samo tehničke karakteristike materijala. U današnje vreme kada je velika konkurencija među kompanijama koje pružaju iste ili slične usluge i proizvode, neophodno je i vizuelno definisati identitet kompanije, a samim tim i poslovnog prostora, koji je nekada presudan u pridobijanju klijenata i novih poslovnih prijatelja.

U opremanju poslovnih prostora prvi i možda najbitniji korak je odabir kvalitetne i dugotrajne podne obloge koja je otporna na abraziju, vodu, mehaničke udarce, koja se lako održava, a koja je pritom vizuelno privlačna.

Innovative World u svom asortimanu nudi podne obloge koje su predviđene za upotrebu u poslovnim prostorima, a dominiraju višeslojne podne obloge predviđene za jednostavnu i brzu montažu, a sačinjene su od plute gustine preko 600kg/m³ kao termo i zvučnog izolatora, vodootpornog HDF-a kao strukturalnog sloja, dok se kao gazišni sloj pojavljuju pluta, kamen, drvo, sintetička vlakna, koža i drugi materijali.

Ovakav koncept i prodaju podnih obloga ali i drugih programa za vaš stambeni i poslovni prostor nudi showroom Innovative World u Beogradu. Showroom Innovative World kao prava riznica u Beogradu neobičnih materijala oblika, boja osim podnih obloga nudi na jednom mestu i  interesantan i originalan asortiman, mesto na kojem ćete dobiti prave informacije, inspiraciju, i kranje rešenje koje će unaprediti i oblikovati vaš prostor.

Innovative World showroom u svom asortimanu nudi sve podne obloge kako za eksterijer  tako i za enterijer. Sve podne obloge zadovoljavaju najviše EU standarde. Ovom prilikom smo želeli da vam predstavimo firmu Innovative World i njihov koncept, a za kompletnu ponudu i sve detaljne tehničke informacije o podovima i ostalom programu možete ih slobodno kontaktirati ili posetiti u Kablarskoj ulici broj 5, Senjak, Beograd.

Tekst: Nataša Jocev, dia

 

Više informacija:Kablarska 5, Senjak
tel: 011 40 717 58, 063 838 55 86
info@innovative.rs
www.innovative.rs

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...