Grand Selection Origin - kompozitni parket by SWISS KRONO

article

 

Grand Selection Origin - kompozitni parket

 

Nov proizvod na tržištu podnih obloga Srbije. Rešenje koje je nastalo kao rezultat inovativne politike Swiss Krono fabrike iz Luzerna - Švajcarska.

Kompozitni parket Grand Selection Origin je rešenje koje je nastalo zbog potreba da se napravi “kompozit” od drveta i prirodnih materijala koji će biti otporniji od parketa i masivnog drveta, lakši za postavljanje i održavanje, a cenovno pristupačniji. Uspeli su u tome još 2016-te godine. I za svoj proizvod dobili mnogobrojne nagrade i priznanja. Ne samo od stručnjaka iz oblasti proizvodnje podnih obloga nego i najbitniju nagradu, nagradu publike.
 

Ono po čemu se razlikuje od ostalih podnih obloga je što sastav daske čini 100% drvo i prirodni materijali. Zbog toga je proizvođač iz Švajcarske koja ima veoma velike standarde u oblasti ekološki svesne proizvodnje dobio mogućnost da lansira prvi kompozit koji je Child i Pet Friendly.
 


Inovativnom tehnološkom preradom dobijena je daska sledećih karakteristika:

Zbog fino obrađenih reljefastih struktura godovi i svaki njihov detalj se jasno vidi dužinom cele daske. Dok prelazite prstima preko Grand Selection Origin-a imate veoma prijatan osećaj fino obrađenih reljefastih struktura drveta. Svaki god posebno obrađen do neverovatno sitnih detalja. Mnogostruko otporniji od parketa i masivnog drveta na udarce i grebanje. 72h veoma rezistentan na vodu i vlagu. Ima veoma mali procenat nadimanja daske od vlage. Ne skuplja statički elektricitet. Dobar provodnik statičkog elektriciteta koji nastaje od električnih uređaja. Daska dužine 2.05m daje vema prijatan vizuelni doživljaj. Lako se postavlja zbog 5G tehnologije spajanja.

 

Bezbednostni aspekat daske: teško zapaljia, sprečava klizanje, nema emisju štetnih gasova.

 

I na kraju pored svih ovih tehničkih performansi koje su revolucinalne u proizvodnji podnih obloga, glavni adut ove daske je vizuelni doživljaj i stabilnost pri gaženju.

 

 

Uvoznik: MV.Selection doo
Swiss Krono Srbija

detaljnije na: www.mvselection.rs

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...