Drvene tople kupke za nezaboravni Wellness ugođaj

article

Drvene tople kupke su potpuni hit u svetu, a sada su dostupne i kod nas!

Poznati brend hidromasažnih kada, spoljnih masažnih bazena i Wellness sadržaja "Marconio Whirlpool SPA" postao je ekskluzivni zastupnik za tržište Srbije i zemalja Balkana.

Tople kupke, bazeni za dvorište, drveni montažni bazeni predstavljaju jedan isti proizvod. Drvene kupke su posebne po tome što se mogu koristiti u svim godišnjim dobima, bez obzira na vremenske prilike.Drvo kao topao, vanvremenski materijal idealno se uklapa kako u tradicionalna, tako imoderna okruženja. Najčešće se montiraju u dvorištima, baštama, terasama i vrtovima, ali je takođe veoma čest slučaj instalacije u nekom modernom luksuznom kupatilu gde je jedino potrebna cev za odvod dima.Neverovatna specifičnost ovih drvenih bazena je da su mobilni, tako da se osim planiranog mesta mogu instalirati na najrazličitije lokacije koje Vam padnu na pamet: od planinskih vrhova zavejanih snegom, oboda jezera sa prelepim pejazažima, dubokih gustih šuma do vojvođanskih ravnica i šumadijskih brdovitih krajolika. Za njihovu instalaciju nije potrebna struja, jedino što Vam treba je voda za punjenje kupke.
 

Ove tople kupke mogu kreirati dodatnu vrednost svakom turističkom smeštajnom objektu,svojim šarmom i specifičnošću samog sadržaja. Bilo da objekat poseduje konvencionalni Wellness centar ili ne, drvena kupka predstavlja posebnu kategoriju proizvoda, tako da pruža osećaj koji ne može da se poredi ni sa jednim drugim.
 

Pored profesionalne upotrebe naši dvorišni bazeni idealni su za privatne kuće ili vikendice. Kapaciteta su do 8 osoba tako da se možete prepustiti ugođaju u društvu porodice ili Vaših prijatelja. Pored relaksacije i prijatnih momenata zbližavanja, tople dvorišne kupke nude i mnoge zdravstvene benefite: pozitivan efekat na cirkulaciju, poboljšanje aktivnosti unutrašnjih organa, temperaturne razlike jačaju imuni sistem, opuštaju centralni nervni sistem i poboljšavaju kvalitet sna. Tople kupke za dvorišta izrađene su od prirodnog masiva Sibirske jele debljine 45mm uz korišćenje vodootpornih i antifungicidnih lepkova, i na kraju impregnirane lanenim uljem. Tako da im je vek trajanja 15 godina uz pravilno održavanje, što oficijalno i garantujemo.

 

Drveni nadgradni bazeni kako ih još zovu, lože se na drva i imaju neverovatnu nominalnu snagu od 27Kw. A zahvaljujući posebno dizajniranim pećima na drva od nerđajučeg čelika održavaju temperaturu vode po nekoliko časova uz minimalno dodavanje ogreva.


 

Kreirajte vaš nezaboravni Wellness ugođaj za Vaše klijente ili Vašu porodicu i prijatelje!

 

 

Više informacija o drvenim toplim kupkama možete dobiti direktno od zastupnika:

Michel D.O.O BEOGRAD - "Marconio Whirlpool SPA"

Ugrinovačka 155, 11080 Zemun, Srbija
Tel: +381 11 316 75 35, +381 11 316 75 37
Fax: +381 11 316 11 33
Web: www.marconio.com
E-mail: marconio@eunet.rs

 

 

Ostali naslovi

article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...
article

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne pod...

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne podloge i ploče. Bezbednost je najbolja investicija! Proizvodnja i ugradnja gumenih ploča po evropskim standardima. PLAY KIDS nudi &scar...

Saznaj više...