DOMOTEX 2017 - Globalni barometar trendova za industriju podnih obloga

article

 

DOMOTEX koji se održava od 14. do 17. januara 2017. godine u Hanoveru ponovo će služiti kao epicentar svih stvari koje se tiču podnih obloga. Kao vodeći svetski sajam u industriji tepiha i podnih obloga, ova izložba prikazuje inovacije i trendove koji daju ton predstojećoj sezoni.

 

Hanover/Nemačka.

Sudeći prema dostiglim prijavama, organizatori sajma očekuju izuzetno dinamičnu i visoko internacionalnu manifestaciju. Oko 1.350 izlagača iz preko 60 zemalja predstaviće se u januaru u Hanoveru. “Mnoga preduzeća su ulagala u svoj nastup na Domotex-u 2017 kroz veće štandove što potvrđuje značaj koji sajam ima za razvoj globalnog tržišta tepiha i podnih obloga”, izjavio je Dr. Andreas Gruchow, član predsedništva kompanije Deutsche Messe.

 

Inovacije na Domotex-u

DOMOTEX se jače nego ikad fokusira na inovativne trendove u industriji sa svojom novom platformom za mlade dizajnere “ Young Designer Trends Table ”. Ovaj novi format sajma karakterišu prezentacije mladih dizajnera iz Nemačke, Francuske, Velike Britanije, Holandije i Turske, koji će otkriti najnovije velike trendove. Svoje četvrto izdanje na Domotex-u 2017 doživeće i specijalna izložba u okviru sajma, Innovations@DOMOTEX, žarište inovacija i ključna atrakcija za posetioce koji se ovde mogu upoznati sa najaktuelnijim proizvodima.

 

Velika “imena” na sajmu

Kao i prethodnih godina, dizajneri i arhitekte visokog kalibra govoriće o arhitektonskim trendovima i dešavanjima gde podovi igraju ključnu ulogu. Poznati svertski dizajner Alfredo Häberli biće specijalan gost na sajmu Domotex na kome će podeliti svoje iskustvo sa publikom i pružiti im dodatnu inspiraciju. Njegova svestranost kreće se od projektovanja nameštaja, lampi i aksesoara do osmišljavanja enterijera prodavnica, restorana i hotela. Dizajner je isto tako često u svojoj bogatoj karijeri pokazivao i svoju ekspertizu u oblasti podnih obloga.

 

Raznovrstna ponuda proizvoda i materijala u 12 izložbenih hala

Sa stručnom publikom iz sveta maloprodaje i veleprodaje, arhitekture, enterijera, zanatstva i sektora nameštaja i pokućstva, ponuda sajma Domotex kreće se od tekstila i elastičnih podnih obloga do ručno i mašinski rađenih tepiha, parketa, laminata, spoljašnjih podnih obloga, kao i ugradnih tehnologija.

Srce sajma Domotex ostaju ručno rađeni tepisi, koji nikako nisu passé, već više elemenat dizajna koji jednoj sobi daje prepoznatljiv karakter. Tako će u hali 17 inovativni dizajneri iz celog sveta predstaviti svoje raskošne kreacije tepiha. Tržišni lideri iz svih gore pomenutih kategorija predstaviće se na sajmu. A pored Nemačke, kao domaćina, veliku prisutnost po broju izlagača imaće i Turska, Belgija, Indija, Kina, Iran, Holandija, a slede ih Italija, Egipat i SAD.

 

Kontakt za dalje informacije:
Katharina Siebert
Tel.: +49 511 89-31028
E-mail:  katharina.siebert@messe.de
Web: www.domotex.de

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...