Design hotel San Giorgio-drugačiji odmor

article

Hotel San Giorgio na Mikonosu koji je nedavno renoviran je hotel koji u potpunosti ispunjva sve individualne potrebe sofisticiranih putnika i njihove želje za opuštanjem od svakodnevnog života.

Zasnovan na konceptu pružanja autentičnog grčkog stila i  iskustva, San Giorgio na ostrvu Mikonos gleda na slikovite panorame Egejskog mora, smešten na mestu ostrva koje se nalazi između plaža Paradise i Paranga.

Upravo takav pristup i koncept hotela, je zahtevao dizajn koji pruža svojim gostima maksimalnu diskreciju i opuštanje u relaksirajućoj atmosferi prelepog ostrva.

Ovaj luksuzni hotel obuhvata 34 sobe, sve stvorene da dočekuje goste sa svojim šarmom . Putnici mogu da biraju između pet tipova soba , dok je spektakularan bazen smešten na ivici hridi.

Velika pažnja je poklonjena estetici i izboru svakog i najsitnijeg detalja kako bi se sve uklopilo u pozadinu ,tako da je autentičnost koja je postignuta upravo zadivljujuća.

Rustični stil sa osnovama grčkog i blagim osvrtom na marokanski stil, donosi upravo onu šarmantnu  notu koja ovom hotelu daje ono najbolje od mediteranskih kombinacija stilova.

Čisto beli zidovi su „razbijeni“ sa prirodnim drvetom meko sivih boja, uz korišćenje kamena , autentičnim tepisima i jastucima živih boja, raskošnim belim zavesama koje lelujaju pored kristalno plavih bazena, visećim ležaljkama i odabranim detaljima pri dekorisanju kao i inovatnim i originalnim idejama.

        

        

Kompletna arhitektura i atmosfera , kao i samo ostrvo i okolina koja ga okružuje, izdvaja ovaj prelepi hotel od drugih i čini ga drugačijim, te u interakciji sa gostom mu pruža luksuz i udobnost te čini ovaj hotel kao savršeno mesto za bezbrižan odmor.

        

 

 

Ostali naslovi

article

Kako izabrati boju kupatila

Pravi izbor boja kupatila može nam dati energiju, opustiti nas ili opčiniti svojim sjajem. Različite boje kojima možemo urediti kupatilo služe da izazovu različite osećaje.

Saznaj više...
article

Eco-friendly brvnara

Ukrajinska kompanija "Ryntovt Design" predstavila je svoj najnoviji stambeni projekat, neobično lepa brvnara koja svojim enterijerom "pozdravlja" prirodu.

Saznaj više...
article

Krovni vrtovi

Urbane sredine suočavaju se sa mnogim izazovima vezanim za zdraviji i kvalitetniji život ljudi u gradovima. Sve veća otuđenost i razdvojenost od prirode i prirodnog načina života,...

Saznaj više...