Dekoracija za vaše zidove - 3D paneli

article

Mislite da je došlo vreme da Vašim zidovima podarite novi i moderniji izgled?  Želite da budete inovativni i kreativni? Vašim zidovima treba sasvim nova dimenzija u duhu 21. veka i visoke tehnologije?

Onda su 3D zidni paneli i obloge pravi izbor za vas. Vašim zidovima daće trodimenzionalan i dinamičan izgled, a nude se u raznim varijantama i bojama.

3D zidni paneli se jednostavno postavljaju lepljenjem na zid i izrađeni su od različitih materijala: presovanog kartona, gipsa, drveta, kamena, vlakana šećerne trske, presovanog bambusa ...

Zidni paneli koji se lepe na zid uglavnom su bele boje što vam ostavlja mogućnost da ih prekrečite u željenu boju. Mogu se krečiti akrilnim bojama na bazi vode ili nekim dekorativnim tehnikama.

3D paneli osim vizelniog i estetskog efekta, takođe pružaju dodatnu zvučnu i toplotnu izolaciju.

3D paneli se zbog svojih karakterističnih oblika, boja i dezena uklapaju najpre u minimalistički i moderan dizajn i zbog tih karakteristika obično se postavljaju samo na  jedan zid ili deo zida, a kao detalj ili ukras mogu se kombinovati u svakom prostoru i prilagoditi bilo kom stilu.

U kombinaciji sa usmerenim osvetljenjem koje dodatno naglašava trodimezionalnost, igra svetla i senke učiniće svaki prostor posebno atraktivnim i jedinstvenim.

Zidni 3D paneli istovremeno vašem prostoru donose i oblik i teksturu tako da to može pomoći da se vizuelno uravnoteži prostor, a ujedno može biti i dobro rešenje kao zvučna izolacija ili kao pomoć pri ispravljanju krivih ili oštećenih zidova.

Zidne 3D obloge pogodne su za dekoraciju zidova kako stambenog, tako i poslovnog ili prodajnog prostora. Primena ove vrste zidnih obloga u potpunosti menja izgled prostorije, čime se štedi velika  investicija kod dizajniranja ili redizajniranja, uz znatnu uštedu vremena i velike mogućnosti varijacije.

Za koju god varijantu da se odlučite budite sigurni da će 3D zidni paneli vaše zidove staviti u prvi plan.

 

Više o zidnim oblogama, panelima, zidnim dekorativnim tehnikama i ostalim proizvodima pogledajte ovde.

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...