BRABO krovni prozor svetskog standarda

article

 

BRABO kompanija je proizvođač krovnih prozora koji ove godine slavi 25 godina postojanja. Već dugi niz godina radimo na kvalitetu koji Vaše potkrovlje čini boljim, komfornijim, svetlijim i lepšim.

Prednost nas kao domaćeg proizvođača je u tome što smo u potpunosti u mogućnosti da ispratimo želje i potrebe naših kupaca. Na vama je samo da osmislite svoje idealno potkrovlje, a mi ćemo napraviti prozor koju se savršeno uklapa u Vaš enterijer i daje mu potpuno novu dimenziju.

BRABO EUROLINE krovni prozor je model koji je pažljivo konstruisan i osmišljan gotovo celu deceniju. Tim inženjera kreirao je prozor koji u potpunosti parira vodećim svetskim proizvođačima. Iza kvaliteta našeg rada stoji potvrda SGS ISO 9001:2008, potvrda kvaliteta IMS, kao i prestižne nagrade Nova Vizura i Posebna Priznanja sa Sajma građevinarstva u Beogradu.

- Unutrašnjost BRABO krovnog prozora je izrađena od lamelirane čamovine najbolje pripreme i obrade. To je preduslov za dobro absorbovanje impregnanta kao i dva sloja boje na vodenoj osnovi. Tako istretiran prozor garantuje da od momenta kada ga uzmete nikada više nećete morati da vršite prepravke ili obnavljate boju.

- Spoljni deo BRABO prozora obložen je aluminijumskim limom, koji štiti drvo od spoljnih uticaja, a on sam je večan i odoleva svim vremenskim uslovima.

Pored standardnog prozora u prirodnoj boji drveta, možete izabrati prozor u beloj boji, ili bilo kojoj boji koja se uklapa u boje Vašeg enterijera.

Takođe, BRABO nudi široku lepezu dodatnih stavki, kao što su roletne, spoljne tende i prozori na daljinsko upravljanje. Tako, na primer, iz udobnosti svoje fotelje možete upravljati pozicijom roletne i položajem prozora, a senzori za kišu zaštitiće Vaš dom od padavina i onda kada vi niste u njoj.

BRABO u svojoj ponudi ima 11 standardnih dimenzija prozora, čija opšivka idealno naleže na sve vrste krovnih pokrivača koje se lako uklapaju na različitim tipovima krovova. Ukoliko menjate stari prozor ili imate poseban zahtev koji odstupa od standarda, u mogućnosti smo da odgovorimo Vašim potrebama i kreiramo prozor po zahtevanim dimenzijama.

BRABO krovne prozore možete preuzeti najkasnije u roku od 2 dana, ukoliko preuzimate standardne dimenzije, ili za maksimum 20 dana ukoliko želite prozor sa posebnim zahtevima i posebnim karakteristikama.

Ukoliko niste sigurni koje su vam dimenzije potrebne, ili jednostavno želite i naše mišljenje, tim tehničkih stručnjaka koji se bavi isključivo proizvodnjom i ugradnjom krovnih prozora, obaviće snimak Vašeg krova i dati Vam praktične savete. Ova usluga se ne naplaćuje, jer smatramo da je priprema i upoznavanje sa situacijom na krovu vrlo bitna stavka pre same kupovine. Snimak krova ne obavezuje Vas ni na jedan način prema kupovini isključivo našeg proizvoda.

Garancija na prozore je 10 godina, mada iskustva kupaca govore da je životni vek BRABO krovnog prozora daleko veći. Naši kupci su slobodni da nam se obrate za savet i daleko nakon isteka garancije, mi smo tu za praktičan savet ili zamenu originalnih delova.


BRABO - Domaći krovni prozor svetskog standarda!


BRABO krovne prozore pogledajte i na internet portalu IDEALNI DOM.

 

 

Ostali naslovi

article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...
article

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne pod...

Ecoguma: Anti-slip i gumene zaštitne podloge i ploče. Bezbednost je najbolja investicija! Proizvodnja i ugradnja gumenih ploča po evropskim standardima. PLAY KIDS nudi &scar...

Saznaj više...