Beogradski sajam nameštaja 2016

article

 

54. međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (Ufi)
54. međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju (Ufi)

Beograd, 8-13. novembra 2016.

54. međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (Ufi)

Najvažniji događaji u Jugoistočnoj Evropi u sferi dizajna, proivodnje i distribucije nameštaja, 54. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, uz 54. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, okuplja proizvođače nameštaja i distributere, inženjere, dizajnere, arhitekte, i širu javnost.

Beogradski sajam nameštaja je već duže od pola veka, od momenta svog osnivanja daleke 1963. godine, mesto okupljanja i promocije svih značajnih proizvođača iz regiona i Evrope i odavno je mesto na kome izlagači predstavljaju svoje najnovije proizvode, kolekcije i trendove u dizajniranju nameštaja, mesto gde se razmenjuju informacije i ideje, neguju postojeći poslovni kontakat i ostvaruju novi.

Novi koncept: manifestacija je doživela značajan redizajn i iskorak u dva pravca - u konceptualnom smislu programskim akcentovanjem dizajnerski orjentisanih kompanija, a na biznis planu jačanjem poslovne posete kroz uvođenje Hosted Buyers programa.

Sajam kao mesto okupljanja eksperata iz oblasti dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja i srodnih privrednih grana nastoji da održi vodeću ulogu u afirmaciji svih činilaca industrije nameštaja.

Na izložbenom prostoru od 55.000 m2 učestvovaće više od 45 zemalja, odnosno više od 520 izlagača. Na sajmu će se okupiti 12.000 profesionalaca, a očekuje se preko 85.000 posetilaca.

Izlagački program obuhvata kompletnu industriju nameštaja od faze primarne prerade drveta do izrade finalnog proizvoda

Izlaže se nameštaj svih vrsta i namena, za opremanje stambenog i javnog, kancelarijskog prostora, unutrašnje dekoracije i uređenje enterijera, kao i poseban segment izlaganja repromaterijala, mašina i alata za industriju nameštaja.

Sajam mašina, alata i repromateijala iz oblasti drvne industrije: dosadašnji segment sajma prerastao je u zasebnu sajamsku manifestaciju sa širokom paletom ponude.

Izložba dizajna: za ljubitelje novih trendova u svetu dizajna, posebno će biti zanimljiva „izložba mladih dizajnera“ koja okuplja mlade i sveže autore u cilju njihovog promovisanja i afirmisanja, a koju će voditi vodeći umetnici iz čitavog regiona.

Kvalitetu ovogodišnjeg  Međunarodnog sajma nameštaja doprineće i raznovrstan prateći program: prezentacije, skupovi, radionice i saveti dizajnera i arhitekata, stručni časopisi i sl.

Izlagačima koji ove godine budu izložili najkvalitetniji, najinovativniji i najbolje dizajniran nameštaj, međunarodni žiri će dodeliti prestižne nagrade Sajma nameštaja „Zlatni ključ“ .

Novinu na ovogodišnjem sajmu predstavljaju Design Talks, odn. Razgovori sa dizajnerima i arhitetktama, koji će se odvijati tokom trajanja Sajma.

 

Dobrodošli na Sajam nameštaja!

 

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme:
UTO - SRE, 8-9. novembar
10:00 - 19:00 časova

ČET - NED, 10-13. novembar
10:00 - 20:00 časova

Tel: +381 11 2655 231
Faks: +381 11 2655 744
namestaj@sajam.rs

 

Za više informacija posetite 

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...