ARAN & New York

article

 

Novi neboder u Njujorku na Petoj Aveniji visine 432m,  treći po visini neboder u svetu i prvi u Njujorku, biće opremljen nameštajem koji je proizveden u ARAN-u.

Za ovaj veliki luksuzni projekat sa pogledom na Veliku Jabuku od koga zastaje dah, enterijer je radila dizajner enterijera Deborah Berke i odabrala je ARAN za opremanje kuhinja, kupatila i spavaćih soba.

142 kuhinje od drveta lakiranog u visokom sjaju u kombinaciji sa svetlim hrastom, smeštene su iza prostranih prozora sa kojih se prostire nesvakidašnji pogled na Njujork.

Ova porudžbina iz SAD-a predstavlja još jedno međunarodno priznanje za kvalitet i dizajn ARAN-a, kompanije koja je prisutna u preko 120 zemalja na 5 kontinenata.


Salon nameštaja ARAN možete posetiti u ulici Teodora Drajzera 11e u Beogradu. Kontakt telefoni su: 011/ 4063-754, 064/ 418-44-19. Radno vreme salona je svakog radnog dana od 10 do 18h, a subotom do 10 do 14h.

www.aran.rs


ARAN kuhinje i ostali nameštaj možete pogledati na našem internet portalu IDEALNI DOM

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...