ALARMNI SISTEMI - VAŠA SIGURNOST U SVAKOM TRENUTKU

article

Kada ste na putovanju sigurno često razmišljate o bezbednosti Vašeg doma, vikendice ili poslovnog prostora. Povećan rizik se dešava baš u vreme praznika, kada ste na odmoru ili je sigurnost Vas i Vaše imovine u potencijalnom riziku svakodnevno...

O sistemu automatskih protivprovalnih sistema zaštite pričali smo sa gospodinom Nenadom M. iz kompanije PROCAR SECURITY, a mi Vam otkrivamo nekoliko bitnih razloga zašto se ALARMNI SISTEMI danas smatraju najpouzdanijim čuvarom vaše imovine.

 

 


Po rečima našeg sagovornika, ono što mnogi korisnici ističu kao prednost i kvalitet alarmnih sistema, jeste oslobođenje od straha i brige, i osećaj sigurnosti. O bezbednosti Vaše kuće, vikendice, poslovnog prostora brine sistem koji će pružiti kompletnu zaštitu i podršku u slučaju neželjenih događaja. Bez obzira na to gde se nalazite, Vaša imovina ostaje zaštićena od kradje, provale, a Alarmni sistem je tu da Vas automatski obavesti i zvučnom signalizacijom odvrati provalnika u daljem napredovanju.


Pored  zaštite kao osnovne funkcije, alarmi mogu biti deo sistema pametnih kuća uz mogućnost kontrole mobilnim aplikacijama.
 

Potpuna kontrola 24h

Stalna zaštita objekata sa monitoringom i podrškom omogućava momentalno informisanje korisnika putem PTT, GSM, LAN mreže. Alarm može da se kontroliše preko mobilnog telefona, daljinskim upravljačima i tastature u samom objektu.

Objekti koji su zaštićeni manje su izloženi kriminalu

Statistika je pokazala da su objekti i imovina koji su pod zaštitom manje na meti kriminalnih dela. Objašnjenje leži u tome što su počinioci obično dobro upućeni u način funkcionisanja sistema pa odustaju. I ukoliko dođe do pokušaja, sistem je teško fizički oštetiti jer se pokušaj sabotaže sprečava posebnim mehanizmom zaštite od fizičkih oštećenja.

Alarmni sistemi zapravo predstavljaju primarnu preventivnu zaštitu od provale, kradje i drugih kriminalnih dela
 


Brza dojava i uzbunjivanje na samom objektu

U slučaju pokušaja provale, požara, poplave, curenja gasa ili nekih kriminalnih radnji, signal za uzbunu automatski stiže u monitoring centar ili korisniku koji onda poziva policiju ili neki drugi hitni servisni centar, a istovremeno se oglašavaju i zvučna upozorenja (sirene) na samom objektu i time odvraćaju provalnika u daljoj nameri. Aalrmnim sistemom je, u svim navedemim situacijama, moguće preventivno ugasiti struju, kao i prekinuti dovod vode ili gasa.

Brza dojava SOS tasterima

Brzi SOS tasteri obezbeđuju hitno slanje daljinskog signala monitoring stanici, čak i onda kada fizički ne možete da pristupite kontrolnom panelu.

 

Zaštita od požara i medicinska pomoć mogu spasiti živote
 

Alarmni sistemi pružaju i zaštitu od požara, izlivanje vode, curenja gasa, itd. Na ovaj način mogu se sprečiti velika oštećenja objekta i spasiti ljudski životi.

Za osobe sa određenim zdravstvenim problemima alarmna zaštita može obezbediti brzu medicinsku intervenciju i tako spasiti život osobi.

Prenosivost sistema

Celokupan sistem i njegove komponente moguće je preneti i instalirati na neki drugi objekat što je naročito pogodno u slučaju kada se recimo vaša poslovna jedinica izmešta na neku drugu lokaciju ili kada je promena stambenog prostora u pitanju.
 

 

Alarmni sistemi pružiće komforno i jednostavno rešenje za sigurnost i bezbednost Vas i vaših dragocenosti a osećaj zaštićenosti je, kako ističu korisnici, neprocenjiv.

 

 


Bačka 68a
11080 Beograd - Zemun,Srbija
tel.: +381 11 316 73 31 | +381 63 39 43 43
www.procar.rs
procarsecurity@gmail.com

 

 

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...