Aktuelni trendovi u dizajnu nameštaja prisutni i kod naših proizvođača

article

Sajam u Milanu predstavlja jedan od najvažnijih događaja u industriji nameštaja koji postavlja i diktira najnovije trendove i inovacije u sferi dizajna nameštaja i uređenja prostora. Nakon ovogodišnjeg sajma do izražaja je došla takozvana milenijumska roza boja, koja je neka nijansa između bež i puder roze boje.

 


 

Rasvetna tela i što više zelenila u enterijeru

Jedan od trendova odnosi se na zelenu boju, koja je nakon sajma postala apsolutni hit, pa je sve više komada nameštaja koji se rade u ovoj boji. Pokazalo se da zelena boja ide odlično u kombinaciji sa narandžastim tonovima. I ove godine biće popularno kombinovati materijale i dezene. Na sajmu nameštaja u Milanu primećen je upravo trend mešanja pliša i kože na garniturama, krevetima i sofama. Pomenimo da je još jedan sajamski novitet i prisustvo biljaka koje su postale sastavni deo polica. Naravno, ne treba zaboraviti i na detelje poput rasvetnih tela koji daju poseban izgled vašem enterijeru, pa se zbog toga smatraju neizostavnim elementima svakog enterijera, bilo da je u pitanju stambeni ili poslovni prostor.

 

 

 

Domaće kompanije donose svetske trendove našim kupcima

Da se svetski trendovi prate i kod nas pokazuje nam kompanija Atlas iz Užica koja nastavlja da proširuje svoju ponudi i usvaja i približava svetske trendove našim kupcima. Na ovogodišnjem Beogradskom sajmu nameštaja, Atlasove modele možete videtu u Hali 1, a novina je da će Atlas ovde godine biti i u Hali 3, gde će se posetiocima sajma predstaviti u potpuno novom i drugačijem svetlu.

 

 

Veliki iskorak u proizvodnji Atlas postiže saradnjom sa inostranim proizvođačima nameštaja koji su doprineli da kompanija napreduje kroz razvoj novih modela. Dnevni boravci, kuhinje, trpezarije, prepoznatljive ugaone garniture i fotelje samo su deo Atlasove ponude koja će vas čekati na ovogodišnjem sajmu nameštaja u Beogradu.

 

 

 

 

Atlas nastavlja da prati trendove, razvija međunarodnu saradnju kako bi sve novitete što više približio našoj publici. Vrhunske komade nameštaja kompanije Atlas možete videti i na njihovom zvaničnom sajtu kao i u svim njihovim maloprodajnim objektima, u Beogradu, Čačku i Užicu.

Prodajni saloni ATLAS nameštaja u Srbiji

Ostali naslovi

article

Podovi i podne obloge

Podovi i podne obloge su po prirodi svog položaja površine koje treba da istrpe najviše nepovoljnih uticaja. Ovo je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene o...

Saznaj više...
article

Unikatan, nepraktičan komadni nameštaj

Danas postoje različite mašine za obradu i pravljenje nameštaja. Međutim, ono što je još uvek na ceni, a retko se pronalazi, jeste ručni rad...

Saznaj više...
article

Da li planirate kupovinu tuš kabine ?

Kompanija Marconio Whirlpool SPA vam je spremila kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućit...

Saznaj više...