KOMPANIJE

KOMPANIJE A-Z

PRO VODING d.o.o.

PRO VODING d.o.o.

Pro Voding d.o.o. je generalni zastupnik firmi AMERON, FIBERLAND, BONPET i TRISOPLAST. Zastupnici smo većeg broja kompanija i proizvođača za tržište Srbije, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske, BiH, Švedske, Holandije i Azerbejdžana.

STATIK D.O.O.

STATIK D.O.O.

Projektovanje i izgradnja svih vrsta stambenih i industrijskih objekata, izdavanje energetskih pasoša, proizvodnja i transport betona i penobetona, čelične konstrukcije, bravarske usluge...

ERVOJIĆ d.o.o.

ERVOJIĆ d.o.o.

Zelena gradnja - energetski efikasna gradnja, LGS sistem gradnje, niskoenergetska gradnja, pasivne kuće, proizvodnja metalnih, čeličnih konstrukcija...

TERMOPLASTING d.o.o.

TERMOPLASTING d.o.o.

Preduzeće TERMOPLASTING d.o.o. bavi se inženjeringom i proizvodnjom rezervoara i ostalih elemenata od plastičnih masa spiralnim motanjem polietilena visoke gustine i polipropilena.

LEGI – SGS d.o.o.

LEGI – SGS d.o.o.

LEGI ograde, kapije i ogradni sistemi nalaze široku primenu u ograđivanju različitih eksterijera kao što su privatna domaćinstva, industrijski objekti, javna infrastruktura, parkovi, posedi od velike važnosti, poljoprivredna dobra...

KERROCK by KOLPA

KERROCK by KOLPA

Kerrock je moderan i napredan materijal koji može da se oblikuje u najinovativnije oblike, od lavaboa, kuhinjskih sudopera, pultova na aerodromima i opreme za poslovne prostore, do soba u bolnicama i unutrašnje opreme u plovilima i drugim objektima.

ALUMIL YU INDUSTRY A.D.

ALUMIL YU INDUSTRY A.D.

ALUMIL je najveća grupacija za ekstruziju aluminijuma u Jugoistočnoj Evropi na osnovu proizvodnje, distributivne mreže i asortimana aluminijumskih sistema.

DUAL SZR ARILJE

DUAL SZR ARILJE

DUAL se bavi proizvodnjom profilisanih krovnih trapeznih limova, fasadnih limova, aluminijumske lamperije i lajsni, oluka, opšivki i ostalih elemenata građevinske galanterije.

CIGLANA TODOROVIĆ

CIGLANA TODOROVIĆ

Ciglana Todorović isporučuje opeku na sva ona gradilišta gde se želi postići ili sačuvati, autentičnost arhitektonskih ambijenata, bilo enterijera ili eksterijera.