TKK d.o.o.

TKK d.o.o.

Preduzeće TKK tokom svoje bogate i uspešne istorije (osnovano 1947. godine) opravdalo je svoju poziciju specijaliste u proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda u oblasti građevinske hemije.

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 30
TEXNI d.o.o.

TEXNI d.o.o.

Vrhunska ALU i PVC stolarija, vrata i paneli, komarnici svih vrsta, sigurnosna vrata sa aluminijumskim i drvenim oblogama, aluminijumska i pvc vrata, ograde i nadstrešnice.

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 11
STILLMONT d.o.o.

STILLMONT d.o.o.

STILLMONT je preduzeće koje se bavi izradom i ugradnjom segmentnih industrijskih i garažnih vrata, automatskih vrata i rampi, automatizacijom krilnih i kliznih kapija, izradom i ugradnjom ALU i PVC stolarije, roletni, komarnika...

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 22
SINIAT d.o.o.

SINIAT d.o.o.

Kompanija SINIAT, lider u oblasti sistema gips kartonskih ploča, aktivna je u 13 zemalja Evrope i Južne Amerike u okviru kojih poseduje 43 proizvodna pogona.

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 7
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.

ROCKWOOL Grupa je vodeći svetski dobavljač proizvoda i sistema od kamene vune. Stogodišnja tradicija i tehnološki sofisticiran proces proizvodnje garantuju vrhunski kvalitet proizvoda i rešenja za izolaciju svih vrsta zgrada.

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 0
RAZLIČAK

RAZLIČAK

Projektovanje zelenih površina, idejna rešenja, izvođenje radova, biomaterijal, travnjaci, fontane, opremanje balkona i žardinjera i letnjih bašti trajnim i sezonskim zelenilom...

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 5
PROCAR SECURITY d.o.o.

PROCAR SECURITY d.o.o.

Procar Security vrši ugradnju i projektovanje CCTV (video nadzora), protivprovalnih sistema, kontrole pristupa, evidencije radnog vremena, interfona,... kao i montažu opreme za ozvučenje i klimatizaciju.

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 54
PRO VODING d.o.o.

PRO VODING d.o.o.

Pro Voding d.o.o. je generalni zastupnik firmi AMERON, FIBERLAND, BONPET i TRISOPLAST. Zastupnici smo većeg broja kompanija i proizvođača za tržište Srbije, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske, BiH, Švedske, Holandije i Azerbejdžana.

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 46
MD Trnovče

MD Trnovče

Proizvodnja rešetkastih gazišta. Uz gazišta isporučujemo i vezne elemente. Namenjena su za prekrivanje kanala za odvod vode i kišnice, kao podovi kod različitih platformi i stepeništa ...

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 9
MATEL d.o.o.

MATEL d.o.o.

Preduzeće za proizvodnju betonskih elemenata i izolacije dimnjaka. U ponudi su: betonski blokovi, raster ploče, kamena vuna, ciglice, dimnjaci, ivičnjaci...

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 0