Kompanije

Baza kompanija, građevinski proizvodi, usluge i sve važne vesti i informacije, na jednom mestu! Prikaz kompanija koje se bave oblastima građevinarstvo i arhitektura: planiranje, projektovanje, konstruisanje, održavanje i upravljanje, proizvodnja i prodaja materijala i opreme za građevinsku industriju. Građevinski materijal, mašine, alati i oprema, izvođenje građevinskih radova, usluge i trgovina... Pregled proizvoda ili usluga, sa fotografijama i najvažnijim karakteristikama.

BRAVUS d.o.o.

BRAVUS d.o.o.

Firma BRAVUS d.o.o je ekskluzivni zastupnik vrhunskih skandinavskih kompanija u domenu električnog grejanja - BEHA i ENERGOTECH, najekonomičnijih i energetski najefikasnijih sistema grejanja, kao i italijanskih aluminijumskih radijatora FARAL.

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 17
ALFA CLIMA

ALFA CLIMA

"Alfa klima" je osnovana 1995. godine kao privatno preduzeće specijalizovano za proizvodnju termotehničke opreme iz oblasti klimatizacije, hlađenja i ventilacije, sa sedištem u Knjaževcu.

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 8
HOUSEMATIK d.o.o.

HOUSEMATIK d.o.o.

Housematik doo se bavi prodajom, ugradnjom i servisom automatizovanih sistema ulaza u industriji i stambenim objektima za vozila (putnička, kamione i viljuškare) i osoblje (kontrola pristupa).

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 9
MAKO PLAST

MAKO PLAST

Mako plast se bavi proizvodnjom zaptivnih profila – dihtunga za građevinsku stolariju: drvenu, plastičnu, aluminijumsku; Proizvodnjom samogasivih zaptivnih profila za protivpožarna vrata.  

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 6
MINI INŽENJERING D.O.O.

MINI INŽENJERING D.O.O.

Preduzeće MINI-INZENJERING D.O.O. je porodična firma koju je osnovao 1992. godine Željko Mrđa, čiji je jedini vlasnik i direktor od 1992. godine do danas. Osnovna delatnost firme su bravarski radovi, sa ciljem da se i u budućem periodu zadrži u ovoj delatnosti, s tim što će se raditi na povećanju kapaciteta i modernizaciji proizvodnje u skladu sa savremenim trendovima u branši.

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 12
LEGI – SGS d.o.o.

LEGI – SGS d.o.o.

LEGI ograde, kapije i ogradni sistemi nalaze široku primenu u ograđivanju različitih eksterijera kao što su privatna domaćinstva, industrijski objekti, javna infrastruktura, parkovi, posedi od velike važnosti, poljoprivredna dobra...

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 80
METALNO MIJATOVIĆ D.O.O.

METALNO MIJATOVIĆ D.O.O.

Metalno Mijatović d.o.o. je privatno preduzeće koje pored stalne proizvodnje bravarskih elemenata i delova za opremanje najraznovrsnijih objekata pruža i usluge iz domena bravarije za krajnje korisnike privatna lica i sve one stranke kojima su usluge te vrste potrebne.

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 9
PRO VODING d.o.o.

PRO VODING d.o.o.

Pro Voding d.o.o. je generalni zastupnik firmi AMERON, FIBERLAND, BONPET i TRISOPLAST. Zastupnici smo većeg broja kompanija i proizvođača za tržište Srbije, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske, BiH, Švedske, Holandije i Azerbejdžana.

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 50
STILLMONT d.o.o.

STILLMONT d.o.o.

STILLMONT je preduzeće koje se bavi izradom i ugradnjom segmentnih industrijskih i garažnih vrata, automatskih vrata i rampi, automatizacijom krilnih i kliznih kapija, izradom i ugradnjom ALU i PVC stolarije, roletni, komarnika...

VIŠE O KOMPANIJI PROIZVODI 34