GIPS PLUS DOO

GIPS PLUS DOO
GIPS PLUS DOO
Bulevar Arsenija Čarnojevića 113
11070 Beograd
Srbija
www.krecenje-beograd.rs
gipsplus@gmail.com
062/ 820 94 00
060/ 144 84 90

GIPS PLUS DOO

Kako je sveopšti trend u građevinarstvu da kompanije objedinjuju gotovo sve delatnosti, a samim tim postaju i konkurentnije na tržištu, preduzeće Gips plus doo težište je stavilo upravo na taj segment. Stoga, nije za zanemariti profil radnika preduzeća koje je u mogućnosti da izvede sve završne građevinske radove, od zidarskih, keramičarskih, sistema suve ugradnje (pregradni zidovi, spušteni plafoni), oblaganje kamenom, parketarski, stolarski, molersko-farbarski, izvođenje, montaža i ugradnja rasvete, te elektro i vodovodne instalacije, ali i interventne zahvate na električnim i vodovodnim instalacijama i kao kruna svega završne dekorativne radove.

 

Osluškujući Vaše zahteve, preduzeće Gips plus je u svoju uslužnu delatnost dodalo i projektovanje i dizajn enterijera, okupljajući tim mladih, kreativnih i iskusnih ljudi.

Gipsani radovi
Specijalizovani smo za izvođenje gipsanih radova po Vašoj želji, a gipsani radovi su najbolji način da Vaš prostor poprimi ekskluzivan izgled. Cena je povoljna i na raspolaganju su Vam svi oblici - pregradni zidovi, spušteni plafoni, uz implementaciju svetlosnih efekata. Suva gradnja gipsanim elementima omogućava Vam da potpuno individualno kreirate Vaš enterijer prema svojim željama i idejama, zbog velike plastičnosti materijala i bezbrojnih mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta gips elemenata. Kvalitetnim izvođenjem postiže se odlična toplotna i zvučna izolacija, primenom suve gradnje u kuću ne unosite dodatnu vlagu ni prašinu, a prostorije su useljive odmah po završetku radova.

Krečenje i molerski radovi
Krečenje stanova u Beogradu i okolini - kvalitetno, stručno, uz poštovanje ugovorenih rokova i po povoljnoj ceni. Boju ćete izabrati Vi iz bogate palete, a Gips plus će brzim, kvalitetnim i efektnim izvođenjem molerskih radova dati završni estetski pečat Vašem stanu, kući ili poslovnim prostorijama.
Nudimo Vam:
• gletovanje, brušenje i pripremu površina za molerske radove
• krečenje zidova i plafona
• farbanje vrata, stolarije, radijatora
• rešavanje problema napuklih zidova
• dekoracije i specijalne tehnike
Molerski radovi su naša briga, a Vama ostaje da uživate u svom novom ili preuređenom prostoru.

Adaptaciju i uređenje Vašeg prostora prepustite nama.

Gips plus - Veliki plus za Vaš enterijer!


Ova kompanija je pogledana 7716 puta

PROIZVODI KOMPANIJE - GIPS PLUS DOO

>
3
2
1
<<
<
>
3
2
1
<<
<

VIDEO GALERIJA